donderdag 14 november

Indian Askin

+ Tape Toy
tickets
Nu-punk
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 13 euro

Indian Askin komt terug naar Grenswerk! De band was eerder al twee keer te gast en heeft nu haar tweede album uit genaamd ‘Another Round’. Drie jaar na het debuutalbum ‘Sea of Ethanol’ zijn Chino, Jasja, Ferry en Bart klaar voor de volgende ronde. De bijzondere manier waarop frontman Chino opneemt, is belangrijk voor de totstandkoming van ‘Another Round’. Jarenlang dagelijks pielen in een woonkamer vol (opname-)apparatuur leverde heel veel losse, weggeschoven ideeën op. Niet dat de band ophield met schrijven. Sterker nog: eenmaal op stoom zijn ze niet meer te stoppen.

‘Another Round’ laat een band horen die ontzettend naar elkaar is toegegroeid. Dat kan ook niet anders, na de krankzinnige tour die volgde op ‘Sea Of Ethanol’. Naast veel optredens in het Nederlandse popcircuit zette de band ook haar eerste voorzichtige stappen in het buitenland en speelden ze shows in onder andere Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Engeland. En dus kennen de bandleden elkaar van binnen en van buiten, praten ze allemaal met een aangedikt Amsterdams accent en kunnen ze allemaal om dezelfde slechte grappen lachen. Honderdtwintig Indian Askin shows in negen maanden staan garant voor ongeveer honderdtwintig sterke verhalen, vol slapeloze nachten en alcohol.

De support deze avond komt van Tape Toy. Dit viertal bestaat uit prettig gestoorde nineties kids wiens zelfbenoemde bubble grunge klinkt als Gwen Stefani maar harder. Of Nirvana maar blijer. Tape Toy maakt oorwurmen met kop en staart waarin foutjes gemaakt mogen worden en waarin een synthesizer-melodie soms verdacht veel op een gitaarriff lijkt.

Tips

uitverkocht
donderdag 17 oktober

[UITVERKOCHT] Fischer-Z

Vijf Jaar Grenswerk!
uitverkocht
zaterdag 19 oktober

[UITVERKOCHT] Navarone

+ RHEA
Vijf Jaar Grenswerk!
vrijdag 25 oktober

Diggy Dex

De Karavaan Trekt Door Clubtour
zondag 24 november

Oost West Huiskamer Festival

Huiskamers gezocht in Venlo-Oost!
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden