05 maart 2022

[VERPLAATST] J.P. Harris + John R. Miller

in de Joriskerk - Down By The River presents
archief

Let op: deze show is verplaatst naar 26 maart 2023. De complete tour van JP Harris + John R. Miller is verzet naar 2023. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers worden hierover geïnformeerd via e-mail.

We gaan weer naar de Joriskerk voor een avondje Down By The River presents! Oud-gediende J.P. Harris is geen onbekende in Venlo. Onze bebaarde vriend stond in 2015 al eens op ons Down By The River festival en in 2016 op Boogie, Brew & BBQ met zijn band The Tough Choices. Voor zijn nieuwe album ‘Don’t You Marry No Railroad Man’ (onder de naam JP Harris’ Dreadful Wind & Rain) reisde Harris van Nashville naar West Virginia, om daar in de bergen te musiceren met Chance McCoy, de violist die voorheen in Old Crow Medicine Show speelde.

JP neemt deze avond John R. Miller mee naar Venlo. Miller begon met het spelen en schrijven van muziek toen hij opgroeide in de oostelijke panhandle van West Virginia. Hij heeft verschillende shows gedaan op NPR’s Mountain Stage met Larry Groce, was songwriter en performer op de Travelin’ Appalachians Revue, en zijn lied “Coming Down” werd uitgevoerd door de Kentucky-artiest Tyler Childers op zijn album Live at Red Barn I & II. Met zijn band de Engine Lights verbreedt de muziek zich tot een unieke dwarsdoorsnede van folk, countryblues en rock n roll, met stuwende fiddle, close harmonieën, sluwe gitaar picking en een diepe ritmesectie.

Tweets

Tips

VVK 30 sep
vrijdag 12 mei

Rootsriders

CatchAFire50 - Anniversary Tour
zaterdag 26 november

Kim Wilde

Greatest Hits World Tour
in de Maaspoort
uitverkocht
donderdag 10 november

[UITVERKOCHT] Ultimate Eagles

uitverkocht
zaterdag 17 december

Weihnachtsfest mit Heino

in de Maaspoort
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden