zondag 25 april

[UITVERKOCHT] Jack Poels

Testen voor Toegang
uitverkocht
Akoestisch
Open 18:30 / Aanvang 19:00
Voorverkoop 20 euro

Ter ondersteuning van zijn nieuwe album zal Jack Poels, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans een aantal luisterconcerten geven.  “We gaan samen wandelen door het dorp, door de verwondering, de schemering, de verandering.”  Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Jack Poels’ solo debuut album ‘Blauwe Vear’ werd zeer positief onthaald door de pers. Zo noemde OOR het album “wonderschoon” en volgens het AD is het “een warme kruik in koude dagen”. Nu is het alweer tijd voor nieuwe muziek. De nieuwe solosingle van Jack Poels. ‘Straks’ gaat over een wandeling door de invallende duisternis. Waarin de hoofdpersoon zich voorstelt dat er net zoveel sterrenstelsels zijn als dat er op aarde mensen rondlopen. “Iedereen heeft zijn eigen sterrenstelsel, waarin hij of zij zijn eigen hoofdrol speelt. Een troostende gedachte rondom de donkere dagen.

 

LET OP!

Dit concert is onderdeel van een serie landelijke tests, waarbij de inzet van sneltesten voor evenementen wordt onderzocht. We hopen op deze manier bij te dragen aan een spoedige heropening van de culturele sector. Alle deelnemers dienen zich vooraf te laten testen.

Voor dit event zijn enkel zitplaatsen beschikbaar. Alles over onze corona maatregelen en deze test events vind je op deze pagina.

Tips

vrijdag 3 december

FAUN

zaterdag 10 juli

Massada

vrijdag 4 juni

Hang Youth

Vroege show om 20:00
vrijdag 6 mei

L.A.vation

Worlds Greatest Tribute to U2
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden