15 oktober 2020

[GEANNULEERD] JB Meijers

Come Together
archief
Blues
Open 19:00 / Aanvang 19:30
Voorverkoop 19,50 euro

Vanwege de nieuwe, aangescherpte maatregelen hebben we besloten om dit concert te annuleren. We zullen kaartkopers zo snel mogelijk per mail informeren over hun refund.

Hopelijk kunnen we over een aantal weken weer verder. Tot snel!

Het broeierige zuiden van de Verenigde Staten. JB is op tour en ontmoet een bekende bluesmuzikant. Ze zijn geboekt op dezelfde studiosessie in een studio waar Howlin’ Wolf, Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en vele anderen hun eerste schreden op hun muzikale pad zetten.

“How is it possible that you play your music the way you do when you come all the way from Europe?”, vraagt de artiest aan JB.

Gelardeerd met verhalen uit eigen ervaring gaat JB in deze voorstelling op onderzoek.… Hoe ver reiken de tentakels van deze oude muziekvorm in de hedendaagse muzikale vormen? Vragen die JB zich sinds kort stelt. Een bluespurist is hij allerminst, maar de geest van mensen als Robert Johnson, Skip James, Blind Willie McTell, Muddy Waters en John Lee Hooker alsmede Duke Ellington, Count Basie en Charlie Christian is nooit ver weg in JB’s werk. Nooit!

Come Together is een reeks concerten in Venlo georganiseerd door Grenswerk en de Maaspoort. De Come Together concerten zijn allemaal corona proof. Dit houdt in dat er een beperkt aantal tickets beschikbaar is per show. De concerten zijn allemaal seated. De concerten worden gehouden in de Grote Zaal en Frans Boermans zaal van de Maaspoort en in de zaal van Grenswerk.

Let op: dit is een ander-halve-meter show in corona-setting. Bezoekers zitten per twee aan een tafel. We hebben enkele losse tickets beschikbaar (op het balkon). Let hier op bij het aanschaffen van je ticket.

Tips

vrijdag 22 november

New Model Army

Unbroken Part 2 Tour
vrijdag 17 januari

VENUES

Transience Tour
zondag 9 februari

The Bootleg Beatles

Celebrating The Fab Four on Film
zaterdag 30 november

De Donkere Dagen

Whispering Sons + The Bony King of Nowhere + Morpheus
+ Marathon + more TBA
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden