12 juli 2020

[UITVERKOCHT] Jett Rebel

Extra concert om 19:00!
archief
Pop
Open 18:30 / Aanvang 19:00
Voorverkoop 25 euro

Dit concert is compleet uitverkocht. Pas op met zwarthandel in tickets. Koop alleen tickets via een erkende website zoals Ticketswap.

Wegens omstandigheden anders dan anders maar wel helemaal live en vertrouwd zichzelf; Jett Rebel trekt vanaf juli weer door het land onder het motto: Have guitar, will travel. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, omdat optreden en mensen vermaken een tweede natuur is en natuurlijk omdat het na drie maanden eindelijk weer mág… In zijn eentje maar wel persoonlijker dan ooit…

Grenswerk gaat weer open voor een reeks concerten. We hebben ruim opgezette tweezits-plekken in onze zaal gecreëerd, waar je kunt genieten van hele gave en intieme shows samen met een buddy. Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert slechts 80 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. Voor meer informatie zie www.grenswerk.nl/wekunnenweer.

Tweets

Tips

zondag 3 oktober

Christopher Green

'Closer' EP Release
vrijdag 20 mei

Gruppo Sportivo

The Spotify Tour
zondag 5 december

Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
zaterdag 2 oktober

Mamas Gun

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden