12 juli 2020

[UITVERKOCHT] Jett Rebel

We Kunnen Weer!
archief
Pop
Open 15:30 / Aanvang 16:00
Voorverkoop 25 euro

Dit concert is compleet uitverkocht. Pas op met zwarthandel in tickets. Koop alleen tickets via een erkende website zoals Ticketswap.

Wegens omstandigheden anders dan anders maar wel helemaal live en vertrouwd zichzelf; Jett Rebel trekt vanaf juli weer door het land onder het motto: Have guitar, will travel. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, omdat optreden en mensen vermaken een tweede natuur is en natuurlijk omdat het na drie maanden eindelijk weer mág… In zijn eentje maar wel persoonlijker dan ooit…

Grenswerk gaat weer open voor een reeks concerten. We hebben ruim opgezette tweezits-plekken in onze zaal gecreëerd, waar je kunt genieten van hele gave en intieme shows samen met een buddy. Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert slechts 80 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. Voor meer informatie zie www.grenswerk.nl/wekunnenweer.

Tweets

Tips

vrijdag 14 mei

Massada

Verplaatst naar vrijdag 14 mei 2021
zondag 18 april

Megaherz

Verplaatst naar zondag 18 april 2021
donderdag 26 november

Donna Blue

Come Together
vrijdag 27 november

[WORDT VERPLAATST] Janse Bagge Bend

40 Jarig Jubileum
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden