01 november 2020

[VERPLAATST] JP Joosten & Band

Verplaatst naar 07-11-2021
archief
Dialect
Open 14:00 / Aanvang 14:30
Voorverkoop 17,50 euro

Deze show is verplaatst naar 07-11-2021. Er is een mail met meer info naar alle kaartkopers gestuurd.

Niets is krachtiger dan stilte! Hoe stiller het woord, des te beter je kunt horen. Echter zéker geen muzikale zwijgzaamheid in de show Stilte van JP Joosten & Band. Nee, de oren zijn juist gericht op muziek en rake teksten, immers……. na stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.

JP Joosten & Band probeert met medewerking van Frans Pollux en Joep van Wegberg het onzegbare toch een beetje ‘zegbaar’ te krijgen in roerige tijden waarin een aangename, muzikale boodschap vol positivisme meer dan welkom is. Daar hebben JP Joosten en zijn bandleden namelijk sterk behoefte aan. En waarschijnlijk het publiek ook.

Stilte is een stilzwijgend vervolg op Verstild in Stein, het concert dat traditioneel wordt gegeven met Allerzielen op de Algemene Begraafplaats te Venlo. Dit jaar dus op respectvolle, muzikale wijze uitgevoerd in Grenswerk.

JP Joosten & Band bestaat naast zanger Jacques-Paul Joosten uit de muzikanten Mirjam Alders, Jeroen van den Berg, Alexander Op Het Veld, Bart Gubbels, Pieter Bartels en geluidstechnicus Mano van den Beuken. Dit jaar met medewerking van Frans Pollux en Joep van Wegberg.

Let op: dit is een ander-halve-meter show in corona-setting. Bezoekers zitten per twee aan een tafel. We hebben enkele losse tickets beschikbaar (op het balkon). Let hier op bij het aanschaffen van je ticket.

Tips

vrijdag 15 november

Elmer

Call It What You Want
vrijdag 22 november

New Model Army

Unbroken Part 2 Tour
zondag 3 november

Dekker

Call It What You Want
Tien Jaar Grenswerk
vrijdag 28 maart

Bob Marley & The Wailers Live!

door Rootsriders feat. Mo Ali
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden