zondag 1 oktober

Kapok

Autumn Leaves:
Jazz op locatie in Venlo
tickets
Jazz / Take Five
Open 16:00 / Aanvang 17:00
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 11 euro / Passe-partout (incl. 1,- servicekosten) 31 euro

Dit concert is onderdeel van het Autumn Leaves festival. Het is mogelijk om losse tickets te kopen maar ook een passe-partout die toegang geeft tot alle shows. 

De jazzmaand Autumn Leaves wordt op zondag 1 oktober afgetrapt door Kapok in Take Five. Dit elastische trio in de spannende bezetting hoorn – gitaar – drums verkocht Take Five al eens uit en iedereen die daar bij was, weet wat de band kan. Kapok is een ritmisch wonder, met invloeden uit klassieke muziek, funk en Afrika. Hun vorige Venlose optreden was magisch.

Autumn Leaves is een initiatief van Poppodium Grenswerk, Museum Van Bommel Van Dam en café Take Five. Autumn Leaves is een jazzfestival met een achttal concerten verdeeld over de maand oktober op verschillende locaties in de stad. Voor de optredens zijn losse tickets verkrijgbaar maar ook een passe-partout die toegang geeft tot alle shows. De eerste editie bestaat uit acht uiteenlopende concerten op zes verschillende locaties; van een powertrio (Thijs Nissen Trio) tot een solo-concert van een geluidskunstenaar (Marc Alberto), en van een vrije piano-improvisatie (Rogier Telderman) tot de gekte van Anton Goudsmit.

Tips

zondag 22 oktober

[EXTRA SHOW!] An Afternoon With Crosby, Stills, Nash & Young

vrijdag 8 september

RGB Disco

vrijdag 3 november

Moss

+ Nouveau Vélo
zaterdag 7 oktober

Dr. Lektroluv

Elektrik World Tour
Presented by Stereo Sunday
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren