18 april 2019

King King

+ What The FRNK
archief
Bluesrock
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 18 euro
Deurverkoop 20 euro

King King (UK) is een van de meest gevraagde bluesbands uit het Britse bluesfestivalcircuit. De aanstekelijke sound van de band, de schitterende uitvoeringen van bekende covers en de briljante live shows zijn daar ongetwijfeld de oorzaken van. Frontman Alan Nimmo is gezegend met een enorme dosis charisma. Hij is in Europa o.a. bekend van de Nimmo Brothers. Zijn stijl, technische vaardigheid en passionele vocals zijn opvallend. Met King King omringt hij zich bovendien met sterke bluestalenten, wat resulteert in krachtige en onweerstaanbaar funky sound. King King won in 2012 onder meer twee British Blues Awards (beste band en beste album) en twee Blues Matters Awards. Ze waren eerder te zien op het Great British Rhythm and Blues Festival, the Edinburgh Jazz and Blues Festival, Abertillery Festival, Glastonbury en Blues Peer.

“Hij of zij die wegdweept op de soulvolle rockklanken van bands als Free en Bad Company zit gebeiteld met dit rondom de getalenteerde zanger/gitarist Alan Nimmo geformeerde viertal. Passie en vakmanschap gegarandeerd!” – Aardschok

De support tijdens deze show komt van What The FRNK. Onvervalste funky blues rock. Deze band is een verrassende nieuwkomer en heeft afgelopen jaar al vele succesvolle optredens gegeven in kroegen maar ook op festivals. What The FRNK weet keer op keer het publiek mee te nemen in hun rijke repertoire en overtuigende performance. Deze maand is de band naast hun groeiende tourschema ook in de studio om meer eigen songs op te nemen. What The FRNK is authentiek en echt. En dat zie, hoor en voel je als toeschouwer!

Tweets

Tips

vrijdag 14 juni

Bob Wayne

in Klup77
donderdag 28 november

Bizkit Park

donderdag 25 juli

Noi!se

+ The Young Ones
donderdag 3 oktober

The Three Degrees

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden