13 september 2019

Kovacs

+ NOWA
Laatste tickets!
archief
Pop Noir
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop 31,50 euro
Voorverkoop 29 euro

Een kaalgeschoren zangeres die de stem van een soullegende verbergt… Sharon Kovacs is een raadselachtig fenomeen. De Baarlose speelde in 2016 ook al in Grenswerk en wist de zaal toen tot de nok toe uit te verkopen. Ontstaan ​​uit de geïmproviseerde open mic-avonden in Eindhoven heeft ze haar eigen unieke pad gesmeed door de slinkse wendingen en verwarringen in het leven en betoverde de wereld ondertussen met haar verdorven uitstraling.

De Bond-achtige tango noir van haar EP ‘My Love’ uit 2013 (deels opgenomen in Cuba) was meteen een Europese hit en bereikte zelfs nummer één in Griekenland. In 2015 kwam haar debuutalbum ‘Shades Of Black’ in 36 landen uit. Hiermee kwam ze onder andere in de top tien in Duitsland en natuurlijk op nummer 1 in Nederland.

Zestig miljoen YouTube-weergaven, een aantal prijzen, spraakmakende sets op grote festivals en een support van Robbie Williams later, is Kovacs terug voor deze tour langs de zalen. Kovacs kent een donkere, rauwe, openhartige ziel met invloeden van de groten zoals Holliday, Simone, Bassey, Amy Winehouse en Portishead’s Beth Gibbons. Haar tweede album ‘Cheap Smell’ is een van de meest open, eerlijke en geïnspireerde soul-albums van het decennium en is bestemd om het positieve te vinden in de moeilijkste momenten van het leven.

De support tijdens deze avond wordt gedaan door NOWA. NOWA is een elektronisch Dark-pop duo uit Nederland. De combinatie van koude synthesizers en de warme soulvolle stem van front zangeres Julia maken NOWA. Met haar dromerige zanglijnen nemen ze je mee in hun eigen wereld. NOWA zorgt ervoor dat je wilt bewegen en creëert met een vleugje duisternis een mysterieuze sfeer.

Tweets

Tips

donderdag 26 maart

Matthews Southern Comfort

The New Mine Albumpresentatie
zaterdag 9 mei

Mamas Gun

met Andy Platts (Young Gun Silver Fox) + support by Joel Sarakula
uitverkocht
maandag 28 december

[UITVERKOCHT] TOP2000 in Concert 2020

uitverkocht
donderdag 2 april

Wilson & Wakeman

Seated show
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden