donderdag 7 november

Kurtis Blow

Hiphop's 45th Anniversary
tickets
Oldskool Hiphop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 19 euro
Deurverkoop 22 euro

Let op: dit is de nieuwe datum voor het verplaatste concert van 15-05-2019. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum.

Oh shit! Hiphop legend Kurtis Blow komt naar Venlo toe voor een keiharde oldskool hiphopshow tijdens zijn Hiphop’s 45th Anniversary Tour! Kurtis Blow wordt wereldwijd gezien als een van de founding fathers van de hiphop. Blow maakte faam door als eerste rapper in 1979 bij een grote platenmaatschappij te tekenen. Hij scoorde met het nummer The Breaks in 1980 een wereldwijde hit, dat verscheen op zijn debuutalbum Kurtis Blow. Verder scoorde de rapper hits met tracks als ‘Basketball’ en ‘Hard Times’. Deze Master of Ceremony is een onvervalste oldskool rapper met een compleet eigen stijl. DJ, producer, B-boy en oprichter van de Hiphop Kerk in Harlem; Kurtis is van alle markten thuis.

In 1959 werd de hiphopper geboren als Kurtis Walker. Hij veranderde zijn naam in Kurtis Blow op suggestie van zijn manager Russell Simmons, die later Def Jam zou oprichten. Blow trad op met legendarische DJs als Grandmaster Flash en acts als Run-D.M.C. In 1978 waren de shows van Blow in Harlem en de Bronx dé underground sensatie. Vandaag de dag speelt hij over de hele wereld, voor hiphop liefhebbers uit alle windstreken.

Tweets

Tips

uitverkocht
zaterdag 30 november

[UITVERKOCHT] Davina Michelle

Skyward Clubtour
donderdag 5 september

Kool & The Gang

Live in De Doolhof
donderdag 17 oktober

Fischer-Z

Vijf Jaar Grenswerk
Laatste tickets!
vrijdag 6 september

André Kuipers & Kamerata String Orchestra

Live in De Doolhof
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden