01 juli 2016

Kwante Hippe

Album presentatie ‘Wat As Alles Lök’
archief
Dialectpop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 12,50 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 10 euro

De Venlose dialect- popband Kwante Hippe viert vrijdag 1 juli 2016 de release van hun debuutalbum ‘Wat As Alles Lök’ met een live optreden in Poppodium Grenswerk in Venlo. Elke bezoeker ontvangt de nieuwe cd gratis aan het einde van de show. Na de release doet de band een tour door Limburg. Na het winnen van de “Jo Erens Priès” als aanstormend Limburgs muziek talent in 2015 heeft de band zich volledig gefocust op het realiseren van hun grootste ambitie, namelijk: het maken van hun debuut album. Samen met producer/coach Alexander op het Veld (o.a. Neet Oét Lottum) en studio producer Wouter Budé duiken de jongens de komende tijd de Moon Music Studio in Maasbracht in.

Het album “Wat as alles lök?”omvat 12 liedjes die vanaf 15 april worden opgenomen in de Moon Music Studio in Maasbracht. Volgens zanger Paul Breuer zijn de twaalf tracks een mix tussen dansbare, vrolijke, up-tempo nummers en rustige, melancholische liederen. Zo zijn er vrolijke, dansbare, up-tempo nummers die gaan over verbeelding, dromen en hoe geweldig mooi het leven is. Maar er zijn ook liedjes die gaan over de speculatie naar de zin van het leven. Of liedjes die gaan over het vastzitten met niet-constructieve vragen. Hoe kan het nu dat alles steeds mislukt?… Tijdens het maken van het album hebben wij meerdere hindernissen overwonnen door ons zelf de vraag te stellen: “wat as alles lök?”, wat als het wel goed gaat, wat als we dit wel kunnen?, laten we ons focussen op het antwoord op die vragen, want waar je op focust, is wat je krijgt. En dat is de boodschap die wij met dit album meewillen geven.

JP Joosten & Band
Jaques-Paul Joosten werd o.a. bekend als zanger van de Venlose band ‘Blaauw’. Sinds 2011 is Joosten solo en zingt onder begeleiding van zijn vaste band (Alexander op het Veld, Jeroen van den Berg, Bart Gubbels en Pieter Bartels), eigen nummers en nummers van Stef Bos her- en vertaald naar het Venloos. Nummers die gaan over de dood, liefde, eenzaamheid, verlangen en heimwee.

Radio Grenswerk
Muziek rond deze avond wordt verzorgt door de dj’s van Radio Grenswerk.

Tweets

Tips

vrijdag 6 maart

Bohren & Der Club of Gore + GORE

Unique Double Bill
donderdag 5 maart

Nits

vrijdag 31 januari

Snelle

+ Russo + Yengi + DJ TariQ
vrijdag 20 november

Faun

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden