06 mei 2022

L.A.vation (USA)

Worlds Greatest Tribute to U2
archief
U2 Tribute
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 18,50 euro
Deurverkoop 23,50 euro

In een twee uur durende show wordt duidelijk waarom L.A.vation ook wel ‘The Worlds Greatest U2 Tribute’ wordt genoemd. Afkomstig uit Los Angeles, Californië, dé entertainment hoofdstad van de wereld, ontleent L.A.vation zijn naam aan het lied “Elevation”, de derde single van U2’s album ”All That You Can Leave Behind”. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.vation echt The Next Best Thing.

Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als LA.vation. L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin.

Dit wordt een show met alleen maar grote hits, want L.A.vation kan putten uit 13 bestseller- albums met songs als “New Year’s Day”, “With Or Without You”,”Beautiful Day”,”One”, “Vertigo” en ga zo maar door! Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie!

Samen met Bart Davis, die zich de gitaar-tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist Mikey Hachey die de lage tonen van Adam Clayton levert. En trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs het hart en ziel van de groep.

Tweets

Tips

uitverkocht
donderdag 28 december

Classic Hits in Concert

Donderdag 28 december 2023
zaterdag 20 januari

Ronnie James Dio

The Memorial Concert
vrijdag 12 januari

DeWolff

woensdag 27 december

Classic Hits in Concert

Woensdag 27 december 2023
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden