zondag 15 september

Laurence Jones

+ Danny Giles
tickets
Blues
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop 27 euro

Laurence Jones heeft zich ontpopt tot een van de populairste gitaristen van het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft verschillende onderscheidingen en prijzen op zijn naam staan en won drie jaar op rij “Young Artist Of The Year” in de British Blues Awards, waardoor hij werd opgenomen in de British Blues Hall Of Fame. Daarnaast is hij verkozen tot de top 10 beste bluesgitaristen ter wereld van vandaag te dag.

Laurence en zijn band hebben getoerd met onder andere Sir Van Morrison, Sir Ringo Starr, Joe Bonamassa, Status Quo, Buddy Guy, Jeff Beck, Johnny Winter & Kenny Wayne Shepherd. Mis je kans niet om “de toekomst van de blues” live op tournee te zien, aldus Classic Rock Magazine.

Support: Danny Giles

Met de snelheid van Yngwie Malmsteen, de kracht van Dimebag Darrell, de toon van Walter Trout, allemaal verpakt in een machtig bluesgevoel, is Danny een gitaarheld in wording. Giles liefde voor gitaarspelen begon al op 7-jarige leeftijd waarna hij op 13-jarige leeftijd trad hij live op met de band van zijn vader, wat ertoe leidde dat hij een jaar later zijn eerste plaat opnam. Nu decenia later met veel albums en internationale tournees/festivals op zijn naam gaat de carrière van Danny Giles als gitarist en zanger van het Britse bluesrock-power trio ‘The Danny Giles Band’ van een leien dakje.

Tips

donderdag 21 november

Will And The People

zaterdag 26 oktober

Van Dik Hout

30 Jaar 'Stil In Mij'
Tien Jaar Grenswerk
vrijdag 28 maart

Bob Marley & The Wailers Live!

door Rootsriders feat. Mo Ali
vrijdag 16 mei

Her Majesty

San Francisco City Trip
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden