zaterdag 13 oktober

Let There Be Rock # 4

Rage Against The Machine + Iron Maiden + Bon Jovi
tickets
Tribute
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 18,50 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 16 euro
(De prijzen zijn inclusief alle kosten)

Let op: deze avond is het Jack Friday, in samenwerking met Jack Daniel’s is Jack Daniel’s & Cola in de aanbieding voor anderhalve munt. Voor meer informatie check www.jackfriday.nl.

Na drie edities van Let There Be Rock zijn we traditioneel in oktober terug voor editie vier! Zoals je gewend bent grijpen we weer terug in de tijd met een aantal killer tribute acts die hun helden van weleer zullen eren. Rage Against The Machine, Iron Maiden en Bon Jovi zijn de ingrediënten voor deze avond. Haal je kaarten in de voorverkoop want twee van de drie edities van Let There Be Rock waren ruim van te voren uitverkocht. Enjoy!

Rage Against The Machine (door Rage Against The System)
Vier jonge muzikanten, één podium, één liefde: Rage Against the Machine! Ze kwamen samen in de krochten van Dynamo Eindhoven waar de jongens van Rage Against The System elkaar vonden. De beste tracks die Rage Against The Machine te bieden heeft worden op een zo nauwkeurige en krachtig mogelijke manier tot uitvoering gebracht. Dat allemaal met een destructieve live performance. Een authentieke Rage-ervaring op het podium!

Iron Maiden (door Powerslave)
Als je denkt dat coverbands een zwakke vervanger zijn van het origineel, dan zou je de Nederlandse Iron Maiden tribute Powerslave eens moeten zien! 
Wanneer deze geoliede machine begint te lopen, is er geen manier meer om hem te stoppen. De hoge standaard van klassieke liedjes zoals The Number of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark en talloze andere liedjes zijn een bewijs dat Powerslave dé ultieme Iron Maiden Tribute is!

Bon Jovi (door Bad Medicine)
Bad Medicine is een van Nederlands beste Bon Jovi tribute bands. De muzikanten van de band zijn door en door getraind in het repertoire van Bon Jovi en zullen ervoor zorgen dat je die echte Bon Jovi ervaring mee krijgt. Voor de echte Bon Jovi fans!

Tips

vrijdag 28 december

Top 2000 In Concert

Extra Show!
vrijdag 14 december

Delinquent Habits

Latino Hiphop legends
zaterdag 8 december

Johan

JHN na negen jaar terug met nieuwe album
donderdag 13 december

De Dijk

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden