24 juni 2022

Limbo Fest 2022

w/ Infamous EMI + Unfair + Avondcock + TheTweedles + Janet Livv
archief
Limbo Fest
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 13,12 euro

De eerste LIMBO FEST in Venlo gaat een big one worden! 24 juni presenteert DROP SOUL dit evenement in Grenswerk in hun hometown. Dit underground collectief uit Venlo is van hoge klasse. Ze hebben keiharde shows voor jullie klaar staan met de volgende acts:

Janet Livv
Janet is een singer- songwriter die haar melancholische melodieën verpakt in een pop jasje. Er valt veel te zeggen over artiesten die dapper genoeg zijn om hun ziel in zang te ontbloten en hier sluit Janet zich maar al te graag bij. Met levendige en oprechte teksten laat ze zowel akoestisch als elektronisch een indruk achter.

TheTweedles
Een duo uit Venlo met teveel tijd aan hun handen. Een voorliefde voor alternatieve muziek en eigenwijsheid is een onsterfelijke formule. De jongens schrijven hun muziek over de dagelijkse sleur en pakken hun invloeden van Pavement tot en met Santana. De nummers zullen voor alle jongvolwassenen wel herkenbaar zijn.

AvondCock
Deze band is een no-nonsense hardcore punk band die hun invloed halen uit classic hardcore. De muziek heeft iets wat het beluisterbaar maakt voor alle levels van hardcore punk fans: Een mix van dansbare, maar ruwe instrumentals.

Infamous EMI
Deze Rapper/Producer en DROP SOUL chozzelaar heeft de afgelopen periode optreden naar optreden geknald door heel het land, nu is Venlo eindelijk aan beurt om een avond vol gezelligheid en smerige energie mee te maken.

Unfair
De Tegelen goon en Wilhelmina creep komt pull-up in Grenswerk om je te laten raven!!! Deze Memphis King en underground prince hoef je maar een laptop en draaitafel te geven en hij zet je aan het dansen met zijn dark ambient en experimentele sound.

Tips

zondag 26 maart

J.P. Harris + John R. Miller

in de Joriskerk - Down By The River presents
uitverkocht
vrijdag 28 oktober

[UITVERKOCHT] De Dijk

zaterdag 26 november

Kim Wilde

Greatest Hits World Tour
in de Maaspoort
zaterdag 1 oktober

Nifra b2b Fisherman OTC

Airwalk presents
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden