28 januari 2022

[UITVERKOCHT] Loïs Lane

archief
Pop
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop 26 euro
Deurverkoop 28,50 euro

Deze show is uitverkocht, er zijn dus geen tickets meer aan de dagkassa.

Let op: deze show gaat door! Binnen de huidige maatregelen betekent dit dat de show seated en op 1,5 meter is. Ook is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

In verband met de huidige maatregelen start deze show een half uurtje eerder. We gaan om 19:30 open en Loïs Lane begint om 20:00. Er is geen voorprogramma. 

Het begon allemaal 35 jaar geleden tijdens de Grote Prijs van Nederland, toen de zusjes Suzanne en Monique Klemann voor het eerst samen optraden in De Melkweg in Amsterdam. De karakteristieke sound van de band Lois Lane is geboren en al winnen ze niet: de succesformule is een feit en er volgen jaren vol ongekende avonturen. De popsensatie uit de jaren ’80 scoorden in korte tijd hits als ‘My Best Friend’, ‘It’s the first time’ en ‘Amsterdamned’. Lois Lane zijn als stijliconen niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. In hun spectaculaire live-shows brachten zij muziek en mode samen. Wanneer superster Prince ze als voorprogramma vraagt voor zijn Europese ‘Nude Tour’ is het succes compleet.

Om deze mijlpaal te vieren zal Lois Lane langs de grote poppodia touren met hun ’35 Years As One’ Clubtour. Met persoonlijke verhalen, opwindende anekdotes en hun grootste hits als rode draad zal Loïs Lane met live band een mix van oude en nieuwe songs brengen. Na al die jaren leeft hun muziek nog steeds voort en klinken ze nog even fris en oorspronkelijk.

Tweets

Tips

zondag 3 november

Dekker

Call It What You Want
Tien Jaar Grenswerk
vrijdag 22 november

New Model Army

Unbroken Part 2 Tour
woensdag 27 november

Leoniden

donderdag 12 september

Ten Years After

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden