vrijdag 28 januari

Loïs Lane

35 Years As One Clubtour
tickets
Pop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 26 euro
Deurverkoop 28,50 euro

De show van Lois Lane is verplaatst naar 28 januari 2022. Je tickets blijven natuurlijk geldig voor de nieuwe datum. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum dan is een refund ook een optie. Alle kaartkopers zijn geupdate via e-mail. 

Het begon allemaal 35 jaar geleden tijdens de Grote Prijs van Nederland, toen de zusjes Suzanne en Monique Klemann voor het eerst samen optraden in De Melkweg in Amsterdam. De karakteristieke sound van de band Lois Lane is geboren en al winnen ze niet: de succesformule is een feit en er volgen jaren vol ongekende avonturen. De popsensatie uit de jaren ’80 scoorden in korte tijd hits als ‘My Best Friend’, ‘It’s the first time’ en ‘Amsterdamned’. Lois Lane zijn als stijliconen niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. In hun spectaculaire live-shows brachten zij muziek en mode samen. Wanneer superster Prince ze als voorprogramma vraagt voor zijn Europese ‘Nude Tour’ is het succes compleet.

Om deze mijlpaal te vieren zal Lois Lane langs de grote poppodia touren met hun ’35 Years As One’ Clubtour. Met persoonlijke verhalen, opwindende anekdotes en hun grootste hits als rode draad zal Loïs Lane met live band een mix van oude en nieuwe songs brengen. Na al die jaren leeft hun muziek nog steeds voort en klinken ze nog even fris en oorspronkelijk.

Tweets

Tips

vrijdag 29 april

Maxi Jazz (Faithless)

A Personal DJ Set
zaterdag 5 maart

J.P. Harris + John R. Miller

in de Joriskerk - Down By The River presents
zondag 5 december

Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
maandag 6 december

Wilson & Wakeman

Seated show
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden