01 juli 2022

[UITVERKOCHT] Lucky Chops

archief
Brass Covers
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 23 euro
Deurverkoop 25,50 euro

Muzikanten in de metro zijn meestal alleen maar irritant, maar stel je voor dat je ineens een fantastische zeskoppige brassband tegenkomt. Het overkwam een Zuid-Amerikaanse toerist, wiens YouTube video van New Yorkers Lucky Chops in de metro een miljoen kijkers bereikte en van de band sterren maakte – én de huisband van MTV’s ‘Girl Code Live’. Hun instrumentale covers van onder andere Adeles ‘Hello’ en ‘Stand By Me’ zijn te gek. De muziek van de Chops is echt onweerstaanbaar, wat resulteerde in verschillende viral video’s van hun knettergekke optredens.

Lucky Chops heeft sinds haar oprichting in NYC in 2006 een flinke bak met brassy funk op de wereld losgelaten. De intensiteit van de energie van de band wordt gevoed door hun verlangen om de helende en inspirerende kracht van muziek met anderen te delen. Die kracht heeft zijn weerklank gevonden bij het publiek over de hele wereld, waardoor de band al honderden miljoenen views op hun online video’s heeft gekregen. Dit heeft weer geleid tot live optredens in tientallen landen over de hele wereld.

De bandleden zetten zich ook in voor muziekeducatie en geven regelmatig clinics en educatieve sessies om de volgende generatie muzikanten te helpen trainen en inspireren.

Tweets

Tips

zaterdag 7 januari

The Dirty Daddies

The Best Tour Ever Tour
uitverkocht
vrijdag 28 oktober

[UITVERKOCHT] De Dijk

zaterdag 15 oktober

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
vrijdag 14 oktober

Pink Project

presents Animals & Wish You Were Here
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden