05 september 2019

Magnapop

+ Harker
archief
Indiepop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 17 euro
Deurverkoop 20 euro

De Amerikaanse band Magnapop vind je terug in het rijtje The Breeders, The Pixies, The Posies, Nada Surf etcetera. Het kwartet uit Atlanta, Georgia brak menig potje in de indierockscene in de jaren 90 en heeft nog steeds een hondstrouwe aanhang. Hun platen werden geproduceerd door onder meer Bob Mould en Michael Stipe en verschillende nummers zijn gecoverd door gevestigde namen als EELS en R.E.M.

Vaste waarden zijn zangeres Linda Hopper en gitariste Ruthie Morris die vanaf de eerste dag de spil van de band vormen. Na twee uiterst succesvolle en grotendeels uitverkochte tours in 2017 en 2018 heeft de Amerikaanse band Magnapop besloten om in september 2019 nogmaals in originele bezetting een aantal club- en festivalshows te doen in Nederland en België.

De support tijdens deze avond komt van Harker. Wat begon als een solo project van frontman Mark Boniface in 2014 bloeide uit tot een collectieve powerhouse van een band: de Britse emogaze band Harker. Met hun voeten geworteld in popmuziek, en hun hoofden in een wolk van 90s fuzz en Dischord Records klassiekers hebben ze de afgelopen vijf jaar het podium gedeeld met bands als Beach Slang, Ducking Punches, Spanish Love Songs en Red City Radio.

Tweets

Tips

donderdag 19 november

Kim Wilde

Greatest Hits World Tour
Locatie: de Maaspoort
donderdag 3 december

[UITVERKOCHT] Ultimate Eagles

zaterdag 20 maart

Mamas Gun

met Andy Platts (Young Gun Silver Fox) + support by Joel Sarakula
zondag 20 juni

Greyhounds

in Take Five
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden