zaterdag 20 maart

Mamas Gun

met Andy Platts (Young Gun Silver Fox) + support by Joel Sarakula
tickets
Soul
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 19 euro
Deurverkoop 21 euro

Door de voortdurende impact van de corona-crisis is het concert van Mamas Gun wederom verplaatst. De tour wordt naar volgend jaar getild. Het concert van Mamas Gun in Grenswerk zal plaats vinden op zaterdag 20 maart 2021.

Hierbij het statement vanuit de band:

We regret to inform you that after consultation with our partners and venues in the Netherlands, we feel we must take the advice we are being given and further postpone our rescheduled Dutch dates from September 2020 to March 2021. The COVID-19 measures in the Netherlands are still unclear in regards to how events will be handled after September 1 and we do not want to encourage our fans to have to buy tickets for such an uncertain period.

We very much hope that the new dates will work out for all ticket buyers, so we will finally get to see you all!

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn op de nieuwe datum dan kunnen wij het volledige bedrag van je order, of losse tickets restitueren. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je dit regelen via onze ticketing partner Eventix. Je ontvangt van Eventix een mail met daarin de mogelijkheid om een refund aan te vragen. Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben dan kun je ook via de originele order mail die je van Eventix gekregen hebt een refund aanvragen.

 

Mamas Gun is een diverse, pittige en fabuleuze soul & funk-band bestaande uit vijf leden, onder leiding van zanger/componist/producer Andy Platts. Platts ken je natuurlijk van zijn werk met Young Gun Silver Fox. In 2018 was hij ook al in Grenswerk te zien met Young Gun Silver Fox in een stijf uitverkocht Grenswerk. Platts speelde ook met beide bands al eens op Zomerparkfeest.

Mamas Gun zijn meesters in moderne soulmuziek. Hun mix van klassieke en hedendaagse invloeden heeft wereldwijd miljoenen streams opgeleverd en lof ontvangen van The Sunday Times, Billboard, The Guardian en Uncut Magazine. Nieuw materiaal volgt begin 2020!

Naast Platts is Dave ‘eighties’ Oliver verantwoordelijk voor de toetsen. Als gitarist springt Terry ‘Spiller’ Lewis er zeker uit. Hij heeft ervaring opgedaan door te werken met onder andere Marvin Gaye, Leon Ware (producer van Michael Jackson) en Lewis Taylor. Basgitarist Cameron ‘the Mounty’ Dawson is het jongste lid maar er klinkt een oude ziel in zijn muzikale capaciteiten. De nieuwste toevoeging aan de band, drummer Chris Boot, geeft de band een extra dimensie met zijn energieke en memorabele stage shows. Door deze unieke combinatie staat Mamas Gun garant voor een geweldig concert.

De support komt van Joel Sarakula. Joel Sarakula is een AUS / UK-kunstenaar die soulvolle pop maakt, produceert en zingt en met een vintage bril naar een moderne wereld kijkt. Zijn muziek is gebaseerd op een rijk, op de jaren 1970 geïnspireerd muzikaal en visueel palet, gebaseerd op soft-rock-, funk- en disco-invloeden.

Tweets

Tips

donderdag 26 november

Donna Blue

Come Together
zaterdag 31 oktober

Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
vrijdag 9 oktober

Matthews Southern Comfort

The New Mine Albumpresentatie
woensdag 17 november

Kim Wilde

Greatest Hits World Tour
Locatie: de Maaspoort
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden