02 oktober 2021

Mamas Gun

Met Andy Platts (Young Gun Silver Fox)
archief
Soul
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 19 euro
Deurverkoop 21 euro

Deze show gaat door, zonder 1,5 meter, mét de CoronaCheck app. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Mamas Gun is een diverse, pittige en fabuleuze soul & funk-band bestaande uit vijf leden, onder leiding van zanger/componist/producer Andy Platts. Platts ken je natuurlijk van zijn werk met Young Gun Silver Fox. In 2018 was hij ook al in Grenswerk te zien met Young Gun Silver Fox in een stijf uitverkocht Grenswerk. Platts speelde ook met beide bands al eens op Zomerparkfeest.

Mamas Gun zijn meesters in moderne soulmuziek. Hun mix van klassieke en hedendaagse invloeden heeft wereldwijd miljoenen streams opgeleverd en lof ontvangen van The Sunday Times, Billboard, The Guardian en Uncut Magazine.

Naast Platts is Dave ‘eighties’ Oliver verantwoordelijk voor de toetsen. Als gitarist springt Terry ‘Spiller’ Lewis er zeker uit. Hij heeft ervaring opgedaan door te werken met onder andere Marvin Gaye, Leon Ware (producer van Michael Jackson) en Lewis Taylor. Basgitarist Cameron ’the Mounty’ Dawson is het jongste lid maar er klinkt een oude ziel in zijn muzikale capaciteiten. De nieuwste toevoeging aan de band, drummer Chris Boot, geeft de band een extra dimensie met zijn energieke en memorabele stage shows. Door deze unieke combinatie staat Mamas Gun garant voor een geweldig concert.

De support komt van Joel Sarakula. Joel Sarakula is een AUS / UK-kunstenaar die soulvolle pop maakt, produceert en zingt en met een vintage bril naar een moderne wereld kijkt. Zijn muziek is gebaseerd op een rijk, op de jaren 1970 geïnspireerd muzikaal en visueel palet, gebaseerd op soft-rock-, funk- en disco-invloeden.

Tweets

Tips

zaterdag 26 oktober

Van Dik Hout

30 Jaar 'Stil In Mij'
Tien Jaar Grenswerk
woensdag 16 oktober

Ongenode Gaste & meer

Opening Tien Jaar Grenswerk
donderdag 24 oktober

Pip Blom + Afterpartees

Tien Jaar Grenswerk
vrijdag 17 januari

VENUES

Transience Tour
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden