zaterdag 2 oktober

Mamas Gun

tickets
Soul
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 19 euro
Deurverkoop 21 euro

Door de voortdurende impact van de corona-crisis is het concert van Mamas Gun wederom verplaatst. De tour wordt nu naar oktober getild. Het concert van Mamas Gun in Grenswerk zal plaats vinden op zaterdag 2 oktober 2021. Tickets blijven wederom geldig voor de nieuwe datum.

Hierbij het statement vanuit de band:

HEY BELOVED DUTCH FANS,

The inevitable news must be announced today.
Yes another tour postponed……we are as sad to say it as you are to hear it. However there is no question for us that safety comes first so we must move our Dutch show dates to Autumn when we feel increasingly hopeful that the party can happen safe and sound. Please note the new confirmed dates here, all tickets will remain valid.

Love and healthy tidings, Mamas Gun

Mamas Gun is een diverse, pittige en fabuleuze soul & funk-band bestaande uit vijf leden, onder leiding van zanger/componist/producer Andy Platts. Platts ken je natuurlijk van zijn werk met Young Gun Silver Fox. In 2018 was hij ook al in Grenswerk te zien met Young Gun Silver Fox in een stijf uitverkocht Grenswerk. Platts speelde ook met beide bands al eens op Zomerparkfeest.

Mamas Gun zijn meesters in moderne soulmuziek. Hun mix van klassieke en hedendaagse invloeden heeft wereldwijd miljoenen streams opgeleverd en lof ontvangen van The Sunday Times, Billboard, The Guardian en Uncut Magazine. Nieuw materiaal volgt begin 2020!

Naast Platts is Dave ‘eighties’ Oliver verantwoordelijk voor de toetsen. Als gitarist springt Terry ‘Spiller’ Lewis er zeker uit. Hij heeft ervaring opgedaan door te werken met onder andere Marvin Gaye, Leon Ware (producer van Michael Jackson) en Lewis Taylor. Basgitarist Cameron ‘the Mounty’ Dawson is het jongste lid maar er klinkt een oude ziel in zijn muzikale capaciteiten. De nieuwste toevoeging aan de band, drummer Chris Boot, geeft de band een extra dimensie met zijn energieke en memorabele stage shows. Door deze unieke combinatie staat Mamas Gun garant voor een geweldig concert.

De support komt van Joel Sarakula. Joel Sarakula is een AUS / UK-kunstenaar die soulvolle pop maakt, produceert en zingt en met een vintage bril naar een moderne wereld kijkt. Zijn muziek is gebaseerd op een rijk, op de jaren 1970 geïnspireerd muzikaal en visueel palet, gebaseerd op soft-rock-, funk- en disco-invloeden.

Tweets

Tips

zaterdag 30 april

Megaherz

vrijdag 24 september

Loïs Lane

35 Years As One Clubtour
vrijdag 3 december

FAUN

donderdag 10 juni

Ten Times A Million

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden