30 november 2023

Mamas Gun

Support: MT Jones
archief
Soul, Funk & Jazz
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop 24,50 euro

19:30 Deuren open
20:00 MT Jones
21:00 Mamas Gun

Fan favorites Mamas Gun komen weer terug naar Nederland! De band speelt drie shows: in Amsterdam, Rotterdam en Venlo! Deze wil je niet missen…

Met miljoenen streams en Top 10-hits op vier continenten, heeft de in Londen gevestigde groep lovende kritieken ontvangen van The Sunday Times, Billboard, The Guardian en Uncut Magazine. Hun muziek is een unieke mix van soul, funk en jazz en Mamas Gun staat bekend om hun pakkende melodieën, strakke grooves en soepele vocale harmonieën.

Op 1 april verscheen het nieuwe album van Mamas Gun: ‘Cure The Jones’. De band onder leiding van Andy Platts, o.a. bekend van het succesvolle Young Gun Silver Fox, doet – na een aantal succesvolle shows in april 2022 – ook in november dit jaar weer Nederland aan voor drie shows.

Het vijfde album van Mamas Gun ademt in 11 tracks de turbulente tijden van de afgelopen 2 jaar. De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde band brengt een genuanceerde en eigentijdse reflectie op een op zijn kop gezette wereld, ingebed in de klassieke soultraditie van Bill Withers en Marvin Gaye.

Tweets

Tips

zaterdag 20 januari

Ronnie James Dio

The Memorial Concert
donderdag 23 mei

Nevenproject

met o.a. Jack Poels (Rowwen Hèze)
uitverkocht
donderdag 7 maart

Rowwen Hèze

Clubtour Blieve Loepe
uitverkocht
vrijdag 15 december

The Doors Alive

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden