zaterdag 28 september

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes

+ Carmell
laatste tickets
Hits van Hazes
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop 29 euro

Martijn Fischer komt terug in Venlo met een avond vol hits van Hazes! Na uitverkochte shows in 2017 en 2019 is Martijn in 2024 weer van de partij. Haal je kaarten in de voorverkoop want dit wordt een drukke!

Martijn Fischer is te bewonderen tijdens zijn exclusieve clubtour in 2024 getiteld ‘Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’ . Tijdens zijn show slingert Martijn de grootste en bekendste hits van Hazes de zaal in! Hij doet dit samen met zijn complete liveband waar hij al jaren mee optreedt. Het is voor Martijn Fischer als zijnde clubtour weer de hoogste tijd om de hort op te gaan.

“Niets is mooier dan een dampende zaal vol Hazes fans voor je neus om samen dat feestje mee te vieren! Dat ik die prachtige songs voor de mensen mag zingen ervaar ik als een groot cadeau.”

Verwacht een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud.

De afgelopen jaren wist hij jong en oud luidkeels mee te laten meezingen op festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, Festyland, Westerpop, Nijmeegse Vierdaagse en nog veel meer. De hits van Hazes zijn tijdloos en dat blijkt op ieder evenement waar hij optreedt des te meer!

Support: Carmell
Carmell (Kusters) is al vanaf jongs af aan bezig met muziek. Ze trad altijd op voor haar familie waardoor vroeg duidelijk werd dat ze artieste wilde worden. Carmell heeft haar passie voor muziek tot uiting gebracht door haar zangkunsten op te nemen en de video’s hiervan te plaatsen op social media, welke in korte tijd al aardig wat views gegenereerd hebben. Hierdoor ging voor haar het balletje rollen en heeft zij in rap tempo een stevig team om zich heen verzameld, wat ertoe geleid heeft dat zij recentelijk bij Cloud 9 Music haar eerste platencontract heeft getekend.

Tips

zaterdag 26 oktober

Van Dik Hout

30 Jaar 'Stil In Mij'
Tien Jaar Grenswerk
vrijdag 24 januari

Candy Dulfer

We Funk Harder Tour
donderdag 3 oktober

The Three Degrees

zaterdag 5 oktober

Airwalk 360 Rave w/ MaRLo

Special Guest: Avao
Support: Fisherman pres. Noise Tool + JayCee + MatricK
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden