27 april 2019

Martijn Fischer zingt Hits van Hazes

Koningsdag in Grenswerk
+ Laura Beekman
archief
Hits van Hazes
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 20 euro
Deurverkoop 22,50 euro

Nadat Martijn Fischer in oktober vorig jaar Grenswerk al eens wist uit te verkopen, is hij nu terug in Venlo… Op Koningsdag zal hij s’avonds in Grenswerk wederom alle hits van Hazes ten gehore komen brengen! Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Sinds begin maart is de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt.

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn studie werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken ‘De Ingebeelde Zieke’ en ‘Augustus: Oklahoma’ van de Utrechtse Spelen.

De support tijdens deze avond komt van Laura Beekman. Giel Beelen, Dotan en Jake Reese vielen binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat rode hoedje’. Onder dat rode hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Wat volgens kenners het ‘begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte’.

Tweets

Tips

vrijdag 7 mei

L.A.vation

Worlds Greatest Tribute to U2
vrijdag 25 september

Lois Lane

35 Years As One Clubtour
zaterdag 20 maart

Mamas Gun

met Andy Platts (Young Gun Silver Fox) + support by Joel Sarakula
zondag 7 juni

[AFGELAST] Down By The River

Dylan LeBlanc + Garrett T. Capps + Ian Noe + Suzanne Santo + Darlyn + Herman Brock Jr. + The Dibs + Drum&Beeker
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden