zaterdag 27 april

Martijn Fischer zingt Hits van Hazes

Koningsdag in Grenswerk
tickets
Hits van Hazes
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 20 euro
Deurverkoop 22,50 euro

Nadat Martijn Fischer in oktober vorig jaar Grenswerk al eens wist uit te verkopen, is hij nu terug in Venlo… Op Koningsdag zal hij s’avonds in Grenswerk wederom alle hits van Hazes ten gehore komen brengen! Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Sinds begin maart is de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt.

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn studie werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken ‘De Ingebeelde Zieke’ en ‘Augustus: Oklahoma’ van de Utrechtse Spelen.

Tweets

Tips

vrijdag 19 april

A Celebration of Prince

Let's Go Crazy Clubtour by Beautiful Strangers
vrijdag 15 februari

Baer Traa

EP Presentatie Out of Thin Air
+ Maurice van Hoek + DJ Peter Beeker
zondag 28 april

Score Jazz Orchestra

Met Fay Claassen & Willem Suilen
zaterdag 20 april

Hannah Wiliams & The Affirmations

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden