vrijdag 19 april

Matt Perriment

+ Dreamer
presented by Call It What You Want
tickets
Indie & Folk / Joriskerk
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 17 euro

De gevoelige indiefolk van Engelse singer-songwriter Matt Perriment raakt bij bijna iedereen een snaar, zo veel intensiteit weet hij in zijn stem te leggen. Perriment presenteerde onlangs zijn debuutalbum Atlantic Skies.

Perriment slaagt erin een prachtige balans te vinden tussen gepassioneerd verhalen vertellen en energieke muzikale composities met zijn gedurfde en oprechte indie-anthem folkmuziek. Zijn live optredens tonen een eerlijke, levendige en filmische productie die de luisteraar geboeid houdt en doet verlangen naar meer.

In 2017 debuteerde hij met de ep Everlast, daarna volgden een aantal singles (waaronder het melancholieke Through Those Eyes Again, een van zijn meest gestreamde nummers) en inmiddels is Perriment klaar voor het grote werk. Aanrader voor de fans van HAEVN, Daniel Docherty en Hozier.

Support: Dreamer

Dreamer is een samenwerking tussen de twee singer-songwriters Philippe en Jelske. Bij hun eerste ontmoeting voelden ze direct een muzikale klik en begonnen ze samen nummers te schrijven. Philippe met zijn pakkende melodielijnen en tokkels op gitaar en Jelske die daarop vanuit een tweede natuur melodielijnen en teksten bedenkt. Samen finetunen ze de nummers, die in de stijl vallen van Paper Kites, Angus & Julia Stone en Down Like Silver.

 

Call It What You Want
Deze show is onderdeel van onze nieuwe programmareeks Call It What You Want: een speeltuin van experimentele en grensverleggende genres waarin alles mogelijk is. Van indie-rock tot pop met een vleugje electro of hip-hop en van energieke garagerock tot meeslepende postpunk.

Hier wordt de schoonheid van het onconventionele gevierd. We dagen je uit om de artiesten van vandaag en morgen te ontdekken tijdens deze nieuwe reeks shows waar avontuurlijke zielen en liefhebbers van uitdagingen samenkomen.

Vormgeving door Studio Denk.

Tips

zaterdag 9 november

Damian Wilson

Are We There Yet? - A Family Roadtrip
vrijdag 21 juni

Josh Rouse

in de Joriskerk
donderdag 28 november

Bizkit Park

zondag 12 mei

Nouvelle Vague

20th Anniversary
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden