23 november 2018

Club Guy & Roni

Mechanical Ecstasy
archief
i.s.m. Theater de Maaspoort
Open 21:30 / Aanvang 21:30 / Einde 00:00
Voorverkoop 20 euro

LET OP: bezoekers van deze voorstelling hebben gratis toegang tot de aansluitende NEX-US clubnacht (met DJ’s Sandrien en Titia).

De goede oude tijd van de jaren tachtig herleven? Eind jaren tachtig veroorzaakte de opkomst van de dance een ware revolutie in de uitgaansscène. Een tijd waarin internet nog niet bestond en alles met een ultieme Do It Yourself mentaliteit werd uitgevonden, met de Amsterdamse RoXY als theatraal middelpunt. Club Guy & Roni creëert samen met Slagwerk Den Haag een nieuw en experimenteel concept waarin feest en voorstelling dwars door elkaar heen lopen: ‘Mechanical Ecstasy’. Het is een ode aan de raveparty’s van toen.

“Haar (Maartje van de Wetering) subtiel onheilspellende optreden geeft de extase, hoe schijnbaar individueel en vrijgevochten ook, een duistere bodem en maakt van Mechanical Ecstasy echt theater.”
(****) – Volkskrant

“Club Guy & Roni; de party people van de dans”
(****)- Volkskrant

Elf dansers, één actrice en drie musici nemen de leiding, maar werken ook samen met het publiek in Venlo aan een bijzondere performance, waarin de beats de weg wijzen. Vind deze avond de jaren tachtig weer even terug! De muzikale composities zijn van grootheid Thijs de Vlieger (NOISIA).

Deze voorstelling is staand (non-seated). Deze show is in samenwerking met De Maaspoort Theater & Events.

Bezoekers van ‘Mechanical Ecstacy’ hebben automatisch gratis entree tot de direct aansluitende NEX-US clubnacht met DJ’s Sandrien en Titia. De perfecte afterparty dus !

Tweets

Tips

woensdag 9 september

Wilson & Wakeman

Seated show
VVK 8 aug
zaterdag 8 augustus

Indian Askin

We Kunnen Weer!
vrijdag 27 november

Janse Bagge Bend

40 Jarig Jubileum
woensdag 16 september

[UITVERKOCHT] Suzan & Freek

Verplaatst vanaf 18-04
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden