24 januari 2015

Zomerparkfeest Wintereditie

The Miseries + Micha Wertheim + The Cool Quest + Sue The Night + Nouveau Vélo + meer
archief
Festival
Passepartout ZPF 15 euro
Voorverkoop 10 euro

Zomerparkfeest Wintereditie 2015 is niet één dag, maar twee dagen achter elkaar. Vrijdag 23 januari en zaterdag 24 januari organiseert Zomerparkfeest samen met poppodium Grenswerk een indoor-festival met nieuwe muziek, theater, wetenschap en gezelligheid.  Tickets zijn 10,- maar voor 15,- heb je een passe-partout voor beide dagen!

Tim Knol maakte drie solo-albums en speelde daarmee met veel succes op alle grote en kleine podia van Nederland. In 2010 stond hij op het Zomerparkfeest. Nu is hij terug met een nieuwe band en een nieuw geluid. The Miseries begon als geintje in de kroeg maar beviel zo goed dat er nu een album in de planning staat. Een eerste single is al uitgekomen via kwaliteitslabel Excelsior. Het album volgt in maart.

Cabaretier Micha Wertheim tourt momenteel met een nieuwe show (Micha Wertheim voor Zichzelf) door Nederland, maar speelt op de wintereditie een speciaal stand-up programma.

Daarnaast speelt ook de talentvolle Nederlandse hiphopband The Cool Quest op dit mooie indoor festival. Met zijn eindeloze enthousiasme in combinatie met funky hiphop en soulvolle jazz als geen ander hoe je een goede vibe creëert. De band laat zich inspireren door artiesten als The Roots, D’Angelo, Snarky Puppy en 90’s hiphopklanken.

Verder is de zaterdag van het Zomerparkfeest Wintereditie gevuld met nieuwe veelbelovende namen zoals Nouveau Vélo (goed ontvangen gitaarplaat met spannende indierock) en Sue the Night (melancholieke popliedjes gebracht met grote band). Ook is er lokaal talent met de nieuwe Venlose live-hiphop-band Eddy Peterson & The Soup en gelegenheidsband The Ventilators uit Horst. De band is ontstaan uit het muzikantencollectief De Muzikantine.

De oefenruimtes van Grenswerk worden ook gebruikt. Eén door twee sprekers (Cyril Gerichhausen en Parweez Koehastani) die beiden een inspirerende levensverhaal te vertellen hebben en de andere door talenten van Kunstbende, dat er al voor het vierde jaar bij is. De DJ-ruimte wordt bovendien gebruikt voor een intiem dance-feestje onder de naam U_BAHN radio sessions. De bekende Boiler Room Sessions zijn hierbij als voorbeeld gebruikt.

De afterparty van deze dag wordt verzorgd door Radio Grenswerk. De beste hits uit de jaren 80-90-00 en nu worden live voor jullie in de ether geslingerd.

Tweets

Tips

vrijdag 22 oktober

Flying Horseman

zaterdag 4 december

GW:AM presents Spitnoise + System Overload

Voltcraft b2b Emphasis + Genisys + Re-Pulz + Hosted by MC Omen
zondag 3 oktober

Christopher Green

'Closer' EP Release
vrijdag 19 november

Hang Youth

+ Zeldzame
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden