17 oktober 2015

Grenswerk is Jarig!

met Mister & Mississippi + TenTemPiés + Wolves Dressed in Sheep + Anna Rune + Tess Seraé + Radio Grenswerk
archief
Feest
Deurverkoop 16 euro
Voorverkoop 14 euro

TIMETABLE:
20:30 / 21:10 Anna Rune
21:10 / 21:30 Tess Seraé
21:30 / 22:45 Mister & Mississippi
22:45 / 23:15 Wolves Dressed In Sheep
23:15 / 00:15 TenTemPiés
00:15 / 02:00 Radio Grenswerk

Grenswerk viert feest! We bestaan op 17 oktober 2015 exact één jaar. Reden voor feest dus! Als headliner voor ons verjaardagsfeestje bevestigen we Mister & Mississippi!

In de muziek van Mister and Mississippi speelt balans een belangrijke rol; in de stemmen van Maxime Barlag en Samgar Jacobs, en de gitaren van Danny van Tiggele en Tom Broshuis. Ze zoeken elkaar op, vullen elkaar aan of smelten samen. In de liedjes van het nieuwe album zit veel diepgang en ruimte voor arrangement, waaraan kleur wordt gegeven door blazers en strijkers. Als begin twintigers trok het viertal in het najaar van 2012 de aandacht als support van Blaudzun en Patrick Watson. V2 Records viel als een blok voor de liedjes en het label stond hierin niet alleen: binnen korte tijd veroverde de band de harten van indie- en folkliefhebbers in het segment tussen Bon Iver, Fleet Foxes en Sigur Rós. Twee jaar later is de schoorsteenmantel in Utrecht versierd met diverse awards en prijzen, waaronder een megahit, 3FM Award en een Edison. Minstens zo imponerend was de uitverkochte show op het podium van Tivoli Oudegracht (de heilige graal voor iedere Utrechtse muzikant), en hun uitbundige dankbaarheid tijdens Lowlands.

Muziek voor het hoofd en muziek voor het lichaam. Dat hoor je niet meer elke dag. De Amsterdamse band TenTemPiés met het Chileense bloed in de aderen zet je tegelijk aan het denken en aan het dansen. En niet zo’n beetje ook. Zanger Maurino Alarcón is een ‘rebelucionario’. De barricaden op, maar wel met dansschoenen aan. Na festivals als Paaspop, Down The Rabbit Hole en Zwarte Cross en tours door Frankrijk, Spanje en zelfs China! Hun tweede album ‘Rebelucionario’, is zo lekker vurig dat je wel mee moet dansen.

Anna Rune heeft al aan verschillende wedstrijden in België meegedaan. Zo won ze in 2011 de eerste prijs bij de ‘Kunstbende’ en in 2012 was ze finalist van ‘Imagine’. Anna heeft een klassieke achtergrond en dat is ook terug te horen in haar muziekstijl. Dit is namelijk een combinatie van pop en filmmuziek met klassieke invloeden. Het nummer wat ze ten gehore heeft gebracht tijdens de auditie van ‘De beste Singer Songwriter van Nederland’ heet Recoil en is gebaseerd op een periode van ziek zijn en een periode van liefdesverdriet. Anna wil met haar muziek graag mensen raken en dat weet ze verbluffend goed te doen!

Ontdek het nieuwste Venlose pop/soul- trio Tess Seraé! Bestaande uit zangeres Tessa Hinssen, (bass)gitarist/componist Nico Pieck (Touchin’ Tongues) en Martijn Terporten (K-otic) maken ze lekker in het gehoor liggende pop-liedjes met een soulvolle ondertoon. Ze gaven al eerder een fantastische show tijdens de Grenswerk Sessies op de Zomerparkfeesten en komen dat nog eens dik overdoen hier in Grenswerk!

Tweets

Tips

uitverkocht
zaterdag 26 november

[UITVERKOCHT] Pollux duit Springsteen

uitverkocht
vrijdag 28 oktober

[UITVERKOCHT] De Dijk

vrijdag 10 maart

Feuerengel

A Tribute To Rammstein
zaterdag 15 oktober

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden