vrijdag 18 oktober

MY BABY

Vijf Jaar Grenswerk!
tickets
Hypnotic Blues
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 22,50 euro
Deurverkoop 25 euro

De derde bevestiging voor Vijf Jaar Grenswerk is bekend: MY BABY! Eerder werden Navarone (uitverkocht) en Fischer-Z (50% uitverkocht) al aangekondigd voor het jubileumweekend. MY BABY wist Grenswerk in 2016 en 2017 ook al uit te verkopen.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met het Nederlands/Nieuw-Zeelandse trio MY BABY (shame on you!), ze spelen een roots-gedreven hypnotiserende mix van blues en dance. Het is een geluid dat sterk wordt beïnvloed door gospel en blues vermengd met oude folk-melodieën. Daaraan toegevoegd is de rauwheid van de jaren zeventig funk, Afrikaanse woestijn blues, Marokkaanse gnawa, Indiase raga en een vleugje EDM, allemaal gespeeld op gitaren en drums zonder gebruik van computers of samples. Een live band pur sang. Ze verspreiden sinds al 2012 deze psychedelische blues-trance-rave tot goedkeuring van het publiek wereldwijd, met onder andere shows op gerenommeerde festivals zoals Glastonbury (UK), Isle of Wight (UK), Sziget (HU), Fusion (DE), Exit (RS), Lowlands en Pinkpop.

“The music pulsated throughout the room and the trance inducing rhythm seemed to put a spell on her….”

Dit zijn niet alleen de woorden van het verhaal dat MY BABY heeft geschreven en dat de kern vormt van hun vierde album Mounaiki, het is ook de essentie van wat de band met hun muziek en liveshow naar een steeds groeiend publiek brengt.

Tweets

Tips

donderdag 5 september

Kool & The Gang

Live in De Doolhof
donderdag 21 november

Shantel

& Bucovina Club Orkestar
zaterdag 2 november

JP Joosten & Band

Verstild in Stein
Locatie: Algemene Begraafplaats
zaterdag 30 november

[UITVERKOCHT] Davina Michelle

Skyward Clubtour
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden