18 oktober 2019

MY BABY

+ Mooneye - Vijf Jaar Grenswerk!
Laatste tickets!
archief
Hypnotic Blues
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 22,50 euro
Deurverkoop 25 euro

Voor degenen die nog niet bekend zijn met het Nederlands/Nieuw-Zeelandse trio MY BABY (shame on you!), ze spelen een roots-gedreven hypnotiserende mix van blues en dance. Het is een geluid dat sterk wordt beïnvloed door gospel en blues vermengd met oude folk-melodieën. Daaraan toegevoegd is de rauwheid van de jaren zeventig funk, Afrikaanse woestijn blues, Marokkaanse gnawa, Indiase raga en een vleugje EDM, allemaal gespeeld op gitaren en drums zonder gebruik van computers of samples. Een live band pur sang. Ze verspreiden sinds al 2012 deze psychedelische blues-trance-rave tot goedkeuring van het publiek wereldwijd, met onder andere shows op gerenommeerde festivals zoals Glastonbury (UK), Isle of Wight (UK), Sziget (HU), Fusion (DE), Exit (RS), Lowlands en Pinkpop. MY BABY wist Grenswerk in 2016 en 2017 ook al uit te verkopen.

“The music pulsated throughout the room and the trance inducing rhythm seemed to put a spell on her….”

Dit zijn niet alleen de woorden van het verhaal dat MY BABY heeft geschreven en dat de kern vormt van hun vierde album Mounaiki, het is ook de essentie van wat de band met hun muziek en liveshow naar een steeds groeiend publiek brengt.

De support komt deze avond van Mooneye. Mooneye is het project van Michiel Libberecht. Pas 25 jaar oud, maar klaar om met zijn songschrijftalent op zijn minst de Lage Landen te veroveren. Tijdloze songs, warme melodieën, refreinen die je niet loslaten en bovendien een gouden stem. Normaal met volledige band, maar speciaal voor deze avond hebben we een solo set geregeld!

Tweets

Tips

vrijdag 4 december

Fresku

In Het Diepe tour + GIAN
donderdag 5 november

Antimatter

in de Joriskerk
afgelast
zondag 7 juni

[AFGELAST] Down By The River

Dylan LeBlanc + Garrett T. Capps + Ian Noe + Suzanne Santo + Darlyn + Herman Brock Jr. + The Dibs + Drum&Beeker
afgelast
donderdag 1 oktober

Gallowstreet

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden