25 maart 2016

My Baby

+ Lili Grace (BE)
Voodoo Électrique tour
archief
Voodoo Blues
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 15 euro
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 17 euro

Dit voorjaar gaat MY BABY het land in met Voodoo Électrique. Een exclusieve, bezwerende en conceptuele show die niet alleen muzikaal maar ook visueel de zinnen prikkelt. Voodoo Électrique is een samensmelting van de twee albums die MY BABY heeft uitgebracht en die voor het eerst op de bühne wordt gebracht in een uitverkocht Paradiso op 23 december. Daarna gaat de band enkele shows spelen waarvan deze er eentje van is. Exclusief dus!

MY BABY mag met recht een van de top acts van Nederland genoemd worden. Het afgelopen jaar heeft deze Amsterdamse band furore gemaakt op podia in de hele wereld en met hun unieke delta trance sound waren ze te zien op vele festivals.

Een tour met Seasick Steve bracht ze voor uitverkochte zalen in Engeland, waaronder het legendarische Hammersmith Apollo in London. Op festivals als Lowlands, Glastonbury en Sziget vestigden ze hun naam als Internationale live act.

Hold on, MY BABY is coming…

Tweets

Tips

zondag 14 april

Down By The River

Theo Lawrence + Nicole Atkins + Cordovas + Judy Blank + The Brother Brothers + Matthew Logan Vasquez + John Paul Keith + Mercy John + Caleb Elliot + Stompin' Grounds
zondag 28 april

Score Jazz Orchestra

Met Fay Claassen & Willem Suilen
zaterdag 4 mei

David Vunk + Hard Ton

NEX-US presents
woensdag 15 mei

Kurtis Blow

Hiphop's 45th Anniversary
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden