12 november 2016

Myles Sanko

+ Lorrèn
+ DJ Rob Houkes
archief
Soul
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 18,50 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 16 euro

Op 12 november keert UK’s hottest soul-star Myles Sanko terug naar Venlo! Twee jaar geleden blies hij iedereen weg op Zomerparkfeest en leverde hij een topshow af in de grote zaal van Grenswerk. Reden genoeg dus om deze hedendaagse soulheld uit London weer uit te nodigen. Deze swingende ‘soul-man’ straalt op elk podium en heeft in de tussentijd al menige harten veroverd. Zijn laatste ‘Forever Dreaming’ toont de veelzijdigheid van Sanko en laat een doorgewinterde muzikant zien met een frisse blik op het leven.

Dit is ook soulheld Gregory Porter niet onopgemerkt gebleven. De charismatische optredens van Sanko bevielen Gregory zo goed dat hij Sanko meenam als supportact op zijn Europese tournee. Nu gaat Sanko het op eigen kracht doen tijdens zijn ‘Just Being Me Tour’. Kom deze levenslustige muzikant in levende lijve meemaken op zaterdag 12 november in Grenswerk!

Support deze avond komt van de zangeres Lorrèn. Eind 2015 verscheen het debuutalbum ‘Shades Of Blue’ van de 24-jarige Lorrèn; een mix van soul, jazz en pop. Met haar eerste single ‘The Game Of Love’ werd ze eerder dat jaar uitgeroepen tot Radio 2 Talent. De nieuwe nummers zijn te omschrijven als jazz met een pop-vibe. “Veel mensen denken bij jazz al snel aan ingewikkeld gemusiceer, waar je zittend naar luistert. Terwijl jazz ook luchtig kan zijn. De muziek van mijn nieuwe album heeft overwegend een popstructuur, met mijn stem geef ik er een jazz-twist aan”, aldus Lorrèn.

Tips

uitverkocht
donderdag 10 november

[UITVERKOCHT] Ultimate Eagles

vrijdag 10 maart

Feuerengel

A Tribute To Rammstein
uitverkocht
vrijdag 18 november

[UITVERKOCHT] Stahlzeit

uitverkocht
zaterdag 15 oktober

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden