19 oktober 2019

[UITVERKOCHT] Navarone

+ RHEA
Vijf Jaar Grenswerk!
archief
Rock
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 18,50 euro
Deurverkoop 21 euro

Dit concert is compleet uitverkocht! Er zijn dus ook geen tickets meer verkrijgbaar aan de deur.

Tijdens deze speciale en exclusieve shows gaan de mannen van Navarone de boel eens lekker door elkaar mixen. Naast hun te verwachten eigen knallende rock salvo, krijg je er tijdens deze tour namelijk ook nog een heleboel extra’s bij. Denk hierbij aan een paar dik uitgevoerde covers die je bijvoorbeeld zou kunnen kennen van hun optredens bij The Voice of Holland of als huisband bij Giel, maar ook aan extra muzikanten, mogelijke gastoptredens, extra knallers en confetti en een hele sloot aan andere toeters en bellen. Kortom, een dikke Navarone PLUS show dus. Gas d’rop en gaan met die lollie!

De support komt deze avond van de Belgische band RHEA. Een muur van rock & roll waarvan elk haartje in je nek gaat rechtstaan. Sinds hun passage in De Nieuwe Lichting (Talentenwedstrijd van Studio Brussel) 3 jaar geleden gaat het hard voor deze Gentse boys. Ze tourden door Europa, verkochten Belgische zalen uit en speelden het afgelopen jaar uin het voorprogramma van o.a. Royal Blood en Wolfmother. Ook hun eerste EP: ‘Lust For Blood Pt. 1’ werd bijzonder goed ontvangen, hun track ‘Baby I’m Sorry’ was wekenlang te horen op Studio Brussel!

In oktober bestaat Poppodium Grenswerk  vijf jaar. Het was de Belgische singer/songwriter Milow die op 17 oktober 2014 het allereerste optreden in Grenswerk gaf. Inmiddels heeft Grenswerk meer dan 1000 activiteiten georganiseerd. We vieren het vijfjarig bestaan uitgebreid in datzelfde weekend, maar dan exact vijf jaar later. De komende weken zullen andere shows aangekondigd worden.

Tweets

Tips

gratis
vrijdag 27 december

Ex Ronny Toober XL

in het Grenswerk Café
zaterdag 18 januari

New Cool Collective

gratis
donderdag 26 december

Radio Grenswerk Kerstspecial

Ghetto + Maximus + DJ Java + Fiesto + The Fonz
gratis
zaterdag 7 maart

ABBA Rocks

Met o.a. Sven Figee (Sven Hammond) & John 'JayCee' Cuijpers
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden