10 november 2018

Nielson

Diamant Tour
+ Shary-An
+ Radio Grenswerk met DJ Java
archief
Singer - Songwriter
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 21 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 18,50 euro
Leeftijd: 14+ (onder de 14 uitsluitend met begeleiding)

Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling. De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot.

“De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe – songs live te mogen spelen” Natuurlijk zullen de Nederpophits Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten niet ontbreken.

De support van deze avond komt van Shary-An. Anderhalf jaar na haar laatste album Project Me is Shary-An terug met nieuwe muziek. Haar single Resist is een catchy nummer waarbij niemand stil kan blijven zitten. De Haagse heeft haar stijl gevonden, weet wat ze wil uitstralen en gaat er helemaal voor. Met Resist levert ze op overtuigende wijze haar visitekaartje af. De wereld is gewaarschuwd!

Tweets

Tips

woensdag 1 mei

The Skatalites

Legendarische ska-band naar Venlo
vrijdag 19 april

A Celebration of Prince

Let's Go Crazy Clubtour by Beautiful Strangers
vrijdag 22 maart

Bamboo XL w/ SFB (live)

+ DJ Lapendo + JAVA + DJ TariQ X R.Kay + BobbyFresh
donderdag 18 april

King King

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden