13 mei 2015

Nieuwe Woorden

Roman Helinski + Nynkei + Nbraska + Daan Doesborgh
archief
Literatuur / Eetcafé

Op woensdagavond 13 mei 2015 vanaf 21.00 uur vindt in het eetcafé van poppodium Grenswerk in Venlo voor het eerst Nieuwe Woorden plaats. Een avond vol muziek en literatuur van jong talent! Er zijn diverse optredens van jonge muzikanten, dichters en schrijvers én de Limburgse winnaars van schrijfwedstrijd Write Now! worden bekendgemaakt.

Nieuwe Woorden is een initiatief van Write Now! (Passionate Bulkboek) en YoungPoets (Letterkundig Centrum Limburg i.s.m. Huis voor de Kunsten Limburg). Deze editie wordt georganiseerd in samenwerking met Grenswerk en Literair Station Venlo.

Jongeren van 15 t/m 24 jaar hebben nog t/m 31 maart om hun tekst voor Write Now! 2015 in te sturen. Tijdens Nieuwe Woorden maakt juryvoorzitter Ellen Deckwitz bekend wie Write Now! Limburg wint en doorgaat naar de finale op 21 juni in Rotterdam. Verder draagt schrijver Roman Helinski voor en is er muziek van Kunstbende-winnaar Nbraska (indierock) en hiphopster Nynkei. De presentatie is in handen van dichter Daan Doesborgh. Hij treedt bovendien zelf op, als performanceduo L&D met Ellen Deckwitz en met Nynkei. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.hklimburg.nl/nieuwewoorden.

Tips

uitverkocht
zaterdag 26 november

[UITVERKOCHT] Pollux duit Springsteen

vrijdag 10 maart

Feuerengel

A Tribute To Rammstein
vrijdag 14 oktober

Pink Project

presents Animals & Wish You Were Here
donderdag 10 november

[UITVERKOCHT] Ultimate Eagles

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden