donderdag 5 maart

Nits

tickets
Nederpop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 25 euro
Deurverkoop 27,50 euro

Het concert van NITS op 30-01-2020 wordt verplaatst naar deze nieuwe datum op 05-03-2020. Zanger Henk Hofstede moet een operatie ondergaan waardoor hij even uit de roulatie zal zijn. Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk geldig voor deze nieuwe datum. Tickets retourneren? Mail ons even op info@grenswerk.nl en we maken de refund in orde.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Groet,

Team Grenswerk

Nits is al vijfenveertig jaar de meest ongrijpbare band van Nederland. Met hun eigenzinnige oeuvre en hits als In The Dutch Mountains, Nescio en Adieu, Sweet Bahnhof bouwden ze wereldwijd een trouwe schare fans op. Live zijn Nits een ware belevenis. Hun concerten getuigen van dynamiek, humor, virtuositeit en een diepe Europese melancholie. Altijd met een vette knipoog. Een concert van Nits is een ontdekkingsreis. Stap mee aan boord en laat je meevoeren naar het unieke universum van één van de grootste bands uit de Nederpop.

Na een uitstapje richting theater, een creatieve samenwerking met het Scapino Ballet, keert de Amsterdamse groep rond Henk Hofstede, Rob Kloet en Robert-Jan Stips, weer volop terug naar de muziek. Dat doen ze nog steeds met dezelfde kinderlijke nieuwsgierigheid uit de beginjaren. Nieuwe songs krijgen op het podium hun debuut, de band zoekt en vindt. Klassiekers worden ontrafeld en in een nieuw jasje gestoken, zoals het de beste traditie van de artpop betaamt.

Tweets

Tips

zondag 22 december

Tom Petty &
The Heartbreakers

honourably played by Dave Vermeulen's Voltage
uitverkocht
vrijdag 20 maart

[UITVERKOCHT] Ultimate Eagles

vrijdag 10 januari

The Sound and Vision
of Bowie

donderdag 26 december

Radio Grenswerk Kerstspecial

Ghetto + Maximus + DJ Java + Fiesto + The Fonz
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden