02 februari 2024

Noah Guthrie

in de Joriskerk
archief
Folk & Southern Soul
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 18,50 euro

Noah Guthrie komt terug naar de Joriskerk! In 2016 was deze bijzondere singer-songwriter bekend van de hitserie ‘Glee’ ook al te gast in Venlo. Haal je tickets snel!

Noah Guthrie verwierf voor het eerst internationale bekendheid als tiener door zijn creatieve akoestische covers op YouTube – vooral zijn versie van ‘Sexy And I Know It’ (ruim 28 miljoen views) opende veel deuren. Daarna speelde hij een prominente rol als Roderick Meeks in de populaire tv-show Glee en wist hij de halve finale van America’s Got Talent te bereiken. Hij trad ook op in NBC’s Today Show en Tonight Show, en ABC’s Dancing With The Stars. Noah heeft temidden van deze rollercoaster echter nooit zijn authenticiteit als singer-songwriter verloren.

𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁: 𝗥𝗼𝗼𝗳𝗺𝗮𝗻

Weemoedige folksongs, die altijd een zekere indiefragiliteit hebben. Thijs van der Meulen alias Roofman heeft het bijzondere vermogen om mensen naar hem te laten luisteren. Zijn melancholische liedjes, die hij soms afbreekt met humoristische aankondigingen, hebben indrukwekkende melodieën en zijn in de beste zin van het woord intens. ‘De vreugde van verdriet’, zoals hij het noemt, lijkt mensen te raken.

In een intieme setting slaagt hij net zo goed als in een grotere club wanneer hij met zijn band op pad is – het effect is hetzelfde, alleen de muzikale afwisseling en het volume zijn anders.

 

 

Tips

zaterdag 14 december

Clean Pete's Kerstshow

i.s.m. Maaspoort
donderdag 3 oktober

The Three Degrees

zaterdag 14 september

Flyte

Call It What You Want
Only NL Show!
donderdag 12 september

Ten Years After

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden