06 november 2016

Orkesta Mendoza

Met Sergio Mendoza (bekend als toetsenist, gitarist & accordeonist van Calexico)
archief
Indie Mambo
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 13,50 euro
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 16 euro

Orkesta Mendoza is een mambo big-band zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Bandleider Sergio Mendoza (bekend als toetsenist, gitarist en accordeonist van Calexico!) is in het Mexicaanse Sonora geboren, een plek waar waar de muziek goed gedijt; americana, cumbia, rumba, jazz en ranchero hebben lak aan de landsgrenzen en vloeien rijkelijk op en neer. Dit bonte gezelschap brengt deze winter de broeierige klanken van de Zuidelijke VS naar Grenswerk met hun zelf benoemde ‘Indie Mambo’.

Sergio Mendoza heeft zijn ervaring als bandlid van Calexico en The Mexican Institute of Sound door laten vloeien in zijn nieuwe project en lijkt de kunst van de tropicana geperfectioneerd te hebben. Vanachter zijn gitaar arrangeert en orkestreert hij deze energieke Americana bom en zet hij elke zaal in vuur en vlam. De trompetten voeren het tempo op, de drums behouden de swing en charismatische veteraan baritonzanger Salvador Duran maakt het geheel af met zijn maraca’s en vlugge voetenwerk! De traditionele klanken klonken nog nooit zo fris en het resultaat is een dansbaar en swingend gezelschap waar je onmogelijk op stil kunt blijven staan.

Let op: Dit is een Club Grenswerk show, leden met een Club Grenswerk pas mogen gratis naar dit concert. Meer info over Club Grenswerk vind je via deze link

Tweets

Tips

zaterdag 19 januari

This is Jackson's THRILLER

Clubtour 2019
+ Radio Grenswerk met The Fonz
zaterdag 16 maart

Blackbird

Wild One Clubtour
donderdag 21 februari

Baptiste W. Hamon

+ Nathan Kalish
Down By The River presents
vrijdag 7 december

RGB Disco

w/ Huisgenot + Tante Nel + Outloud.DJ
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden