06 november 2016

Orkesta Mendoza

Met Sergio Mendoza (bekend als toetsenist, gitarist & accordeonist van Calexico)
archief
Indie Mambo
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 13,50 euro
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 16 euro

Orkesta Mendoza is een mambo big-band zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Bandleider Sergio Mendoza (bekend als toetsenist, gitarist en accordeonist van Calexico!) is in het Mexicaanse Sonora geboren, een plek waar waar de muziek goed gedijt; americana, cumbia, rumba, jazz en ranchero hebben lak aan de landsgrenzen en vloeien rijkelijk op en neer. Dit bonte gezelschap brengt deze winter de broeierige klanken van de Zuidelijke VS naar Grenswerk met hun zelf benoemde ‘Indie Mambo’.

Sergio Mendoza heeft zijn ervaring als bandlid van Calexico en The Mexican Institute of Sound door laten vloeien in zijn nieuwe project en lijkt de kunst van de tropicana geperfectioneerd te hebben. Vanachter zijn gitaar arrangeert en orkestreert hij deze energieke Americana bom en zet hij elke zaal in vuur en vlam. De trompetten voeren het tempo op, de drums behouden de swing en charismatische veteraan baritonzanger Salvador Duran maakt het geheel af met zijn maraca’s en vlugge voetenwerk! De traditionele klanken klonken nog nooit zo fris en het resultaat is een dansbaar en swingend gezelschap waar je onmogelijk op stil kunt blijven staan.

Let op: Dit is een Club Grenswerk show, leden met een Club Grenswerk pas mogen gratis naar dit concert. Meer info over Club Grenswerk vind je via deze link

Tweets

Tips

vrijdag 22 oktober

Flying Horseman

vrijdag 15 april

Physical Graffiti

Celebrating 50 Years Of Stairway To Heaven
donderdag 4 november

Fresku

In Het Diepe tour + GIAN
vrijdag 8 oktober

Voltage

Laatste tickets!
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden