donderdag 17 oktober

Portland

+ Noa Lee
Tien Jaar Grenswerk
tickets
Indie & Folk
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 22 euro

Portland is de thuishaven van de overleden singer-songwriter Elliott Smith. Portland is – ook – de wereld van Jente Pironet. Een muzikaal zondagskind met een grote vertelkracht en een indrukwekkend stembereik. En een trouwe fan van Smith.

Portland gaat in een paar stappen van een soloproject van Pironet naar een band met een duidelijk DNA. Melancholische gevoelsmuziek die past bij sterke emoties en belangrijke levensmomenten. En die een samenvloeiing is van contrasten. Er zitten Britse indiepop (zie Elbow) en Amerikaanse folk (zie Bon Iver) in, donker en licht, akoestische gitaren en elektronica, vreugde en verdriet…

Support: Noa Lee

Noa Lee brengt speelse indiemuziek bestaande uit dromerige melodieën en harmonieën met een wild atmosferisch randje. De band wordt gezien als het muzikale kindje van Nina Kortekaas, die ook speelde bij Eefje de Visser, Admiral Freebee, Hydrogen Sea en An Pierlé. Met de release van hun eerste EP die online in première ging in de vorm van een kort filmpje en een live sessie tijdens covid times, drukten ze hun eerste stempel op de Belgische muziekscene.

Tips

donderdag 12 september

Ten Years After

zaterdag 4 januari

The Dutch Queen Tribute

50 Jaar Killer Queen
woensdag 27 november

Leoniden

donderdag 24 oktober

Pip Blom + Afterpartees

Tien Jaar Grenswerk
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden