14 juli 2017

Racoon

+ support: Rachèl Louise
Grenswerk Open Air
archief
Rock / De Doolhof, Tegelen
Open 19:00 / Aanvang 20:00
Racoon (incl. 1,- service kosten) 31 euro

Let op: Er worden kaarten aan de deur verkocht. Deze zijn 5 euro duurder dan in de voorverkoop. Scoor dus je kaarten in de voorverkoop!

TIMETABLE

19:00 Deuren open
20:15 Rachèl Louise
21:10 Racoon

Racoon stond op zo’n beetje alle grote festivals in Nederland en zal daar nu Grenswerk Open Air aan gaan toevoegen! Op vrijdag 14 juli speelt de band in openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Racoon won de Nederlandse Popprijs in 2012 en won tevens drie Edison Awards en twaalf 3FM Awards. De band kan leunen op een lange reeks aan hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Maar nu is het vizier op 2017 gericht. In het voorjaar verschijnt er weer nieuw materiaal van de band wat ze ongetwijfeld ten gehore zullen gaan brengen in De Doolhof.

Na haar debuut in 2012 ontwikkelde singer-songwriter Rachèl Louise zich in de relatieve luwte door. Als schrijver voor diverse artiesten en als belangrijk onderdeel van de band waarmee Dotan doorbrak. Voor haar nieuwe solo EP werkte ze samen met de Noorse producers Odd Martin Skålnes en Magnus Skylstad, die furore maakten met Aurora. Daarnaast tourde ze samen met Causes door Nederland. Op haar debuut EP ‘Big Girls’ staan nieuwe nummers als ‘Keep Your Heart’ en ‘Far Away’.

De Doolhof is een openluchttheater gelegen in een sprookjesachtige en bosrijke omgeving die in de zomer helemaal tot bloei komt. Ontstaan als dwaaltuin voor een kloosterorde, is De Doolhof sinds 1926 de plek waar om de vijf jaar de landelijke bekende Passiespelen worden opgevoerd. Ook het Bluesrock festival wordt al 25 jaar op deze locatie gehouden. Dit jaar vindt de tweede editie van Grenswerk Open Air plaats. In de Doolhof is een grote overkapping, alle bezoekers staan ten allen tijde droog. Vorig jaar vond de eerste editie plaats van Grenswerk Open Air. De headliners waren UB40 en Rowwen Hèze. Grenswerk Open Air is een co-productie van Poppodium Grenswerk en evenementenbureau Double Track.

De kaartverkoop voor dit concert verloopt via deze website en de volgende voorverkooppunten:

Sounds, Venlo
Huis van de Streek, Horst
Read Shop, Tegelen
Marskramer/Intertoys, Belfeld
Plus Savelkoul, Reuver

Tweets

Tips

donderdag 21 november

Will And The People

woensdag 27 november

Leoniden

zaterdag 30 november

De Donkere Dagen

Whispering Sons + The Bony King of Nowhere + Morpheus
+ Marathon + more TBA
vrijdag 28 maart

Bob Marley & The Wailers Live!

door Rootsriders feat. Mo Ali
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden