25 september 2020

[UITVERKOCHT] The Ragtime Rumours

Verplaatst naar vrijdag 25 september!
archief
Ragtime, Swing & Blues
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 6 euro
Deurverkoop 8,50 euro

Vanwege productionele redenen zijn we genoodzaakt de albumpresentatie van The Ragtime Rumours een dag naar achteren te verplaatsen, naar vrijdag 25 september. Je tickets blijven uiteraard gewoon geldig voor de volgende dag, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kunnen wij het volledige bedrag van je order of losse tickets restitueren. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je dit regelen via onze ticketing partner Eventix. Je zult hierover een e-mail ontvangen via Eventix. Een refund aanvragen is mogelijk tot en met aanstaande zondag.

Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben dan kun je ook via de originele order mail die je van Eventix gekregen hebt ook een refund aanvragen.

Heb je hier vragen over? Neem dan direct contact op met Eventix via tickets@eventix.nl of (+31) 085 8883007.

Regels zijn er om te breken en genres mogen vervagen. Nadat ‘’Rag ’N Roll’’ het eerste experiment uit de keuken van The Ragtime Rumours was mogen wij onszelf nu gaan klaarmaken voor de volgende gang: Abandon Ship. Puristen waren nog kritisch op het feit dat Rag ’n Roll geen ‘’echte’’ blues was maar gelukkig ziet de band het als een compliment. Het aankomende album ‘’Abandon Ship’’ borduurt hier dan ook vrolijk op verder en wordt voor de allereerste keer gepresenteerd op deze avond in Grenswerk. De invloeden van Robert Johnson, Tom Waits en Django Reinhardt zijn duidelijk aanwezig en zullen menig liefhebber bekoren. Verwacht nog meer cross-overs tussen verschillende genres, muzikale uitstapjes en tekstuele grappen. De balans tussen swing, fun en beleving blijven hoog in het vaandel staan.

Het harde werken van de band heeft zich inmiddels goed uitbetaald en zo hebben ze de nodige waardering ontvangen met o.a. het winnen van de European Blues Challenge in 2018. Bereid je voor op een muzikale reis met dansende meisjes, moonshine en Cadillac verkopers en duik in een productie die alle kanten op gaat.

Support: Stompin’ Grounds

Dat Blues-Rock alleen maar uit het zuiden van Amerika kan komen blijkt al lang en breed niet meer waar te zijn. Zo brengen de heren van Stompin’ Grounds uit ‘’ons’’ zuiden stevige songs met stampende beats én zorgen ze ervoor dat je onmogelijk stil kunt staan. Blues-Rock weet naadloos te versmelten met Gypsy-Swing en dit zorgt ervoor dat de energie van het podium spat! Inmiddels hebben de heren ook al meegedaan aan ‘’Nu of Nooit’’ en werd hun song ‘’Hunchback Blues’’ uitgeroepen tot beste song van de avond.

Tips

vrijdag 16 april

Voltage

verplaatst
zaterdag 7 november

[WORDT VERPLAATST] Amsterdam Klezmer Band

Come Together
verplaatst
vrijdag 20 november

[VERPLAATST] Faun

verplaatst
vrijdag 5 november

Antimatter

in de Joriskerk
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden