27 mei 2023

Randy Hansen

archief
Ode aan Jimi Hendrix
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 22 euro

Verrassend genoeg is er iemand die verbazingwekkend precies de originele gitaarklanken van Jimi Hendrix kan nabootsen: Randy Hansen. Maar dat is niet genoeg: als Randy zingt, krijg je het gevoel dat Jimi nog leeft. Door de combinatie van de bijna perfect nagebootste stem en zangkunst en de manier waarop hij gitaar speelt, wordt Randy gezien als de reïncarnatie van Hendrix.

Randy ‘leeft’ Hendrix – je kunt hem geen cover artiest noemen. Door een aantal keren samen te spelen met de leden van Jimi’s originele Experience-band, werd hij een belangrijk onderdeel van de Hendrix-familie.

Randy Hansen is een ware wervelwind op het podium en betovert zijn publiek. Toen hij twaalf was, luisterde Randy voor het eerst naar het Hendrix-album “Are You Experienced”, dat hem helemaal wegblies en hem gitaar liet spelen en zingen zoals Hendrix dat deed. Francis Ford Copolla was zo enthousiast over Randy dat hij in zijn sound paste in de film „Apocalypse Now“. Inmiddels is Randy ook in heel Europa erg succesvol en is hij een echt cultfiguur geworden.

Tweets

Tips

donderdag 12 oktober

Gruppo Sportivo

The Spotify Tour - Refreshed
uitverkocht
donderdag 28 december

Classic Hits in Concert

Donderdag 28 december 2023
uitverkocht
vrijdag 29 december

Classic Hits in Concert

Vrijdag 29 december 2023
uitverkocht
zondag 25 juni

Down By The River

The Reverend Peyton's Big Damn Band + Cordovas + Boogie Beasts + Scott H. Birham + Dieter van der Westen + Rose Marin + Violet's Tale
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden