zondag 15 oktober

Rogier Telderman

Autumn Leaves:
Jazz op locatie in Venlo
tickets
Jazz / Van Bommel van Dam
Open 11:00 / Aanvang 15:00
Passe-partout (incl. 1,- servicekosten) 31 euro / Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 11 euro

Dit concert is onderdeel van het Autumn Leaves festival. Het is mogelijk om losse tickets te kopen maar ook een passe-partout die toegang geeft tot alle shows. 

Rogier Telderman is een van de grootste jazztalenten van Europa. Zegt althans de organisatie van North Sea Jazz waar hij deze zomer speelt met zijn trio. Hij komt solo naar Museum Van Bommel Van Dam en zal daar vanachter zijn piano improviseren bij een aantal zelfgekozen werken uit de collectie van het museum.

Autumn Leaves is een initiatief van Poppodium Grenswerk, Museum Van Bommel Van Dam en café Take Five. Autumn Leaves is een jazzfestival met een achttal concerten verdeeld over de maand oktober op verschillende locaties in de stad. Voor de optredens zijn losse tickets verkrijgbaar maar ook een passe-partout die toegang geeft tot alle shows. De eerste editie bestaat uit acht uiteenlopende concerten op zes verschillende locaties; van een powertrio (Thijs Nissen Trio) tot een solo-concert van een geluidskunstenaar (Marc Alberto), en van een vrije piano-improvisatie (Rogier Telderman) tot de gekte van Anton Goudsmit.

Tips

zondag 5 november

Seun Kuti & Egypt 80

Zoon van afrobeat-pionier Fela Kuti
donderdag 2 november

Dan Baird & Homemade Sin met Otis Gibbs

vrijdag 29 september

De Dijk

Laatste tickets!
vrijdag 17 november

The Kik

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren