25 maart 2017

Ronnie Flex

Met Deuxperience band + Mafe
archief
Hiphop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 18,50 euro / Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 16 euro

Een van de meest gestreamde artiesten op Spotify, meer dan 150 miljoen views op YouTube, een nummer 1-hit, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen! Met de Popprijs op zak en diverse platina en gouden platen is er inmiddels ook een hit in Duitsland en Oostenrijk.

Ronnie Flex is een man met een missie. Er is geen tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes, want als muzikant wil hij blijven vernieuwen en groeien. Hij is met Boaz van de Beatz de studio in gedoken om een nieuw album op te nemen dat in 2017 zal verschijnen. Zijn eerste single van dit album ‘Plek Als Dit’ behaalde onlangs al de gouden status en is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube. Vernieuwing is belangrijk voor de 25-jarige Ronell Plasschaert uit Capelle aan de IJssel. Hij loopt al langer met de wens om zijn live-shows uit te breiden met een live-band.

Support-act Mafe wordt bekend als rapper en lid van Lefensmannen, het collectief rondom Ronnie Flex. In 2015 verschijnt hij samen met Def Major en Murda Turk op de track “Traffic”. Ook werkt hij met FeestDJRuud, JeBroer en Cartiez samen op de track “Duizend Nachten” en levert hij een bijdrage aan “Laten Gaan”, de debuutsingle van Monica Geuze. Deze videoclip wordt een grote hit op YouTube en ruim twaalf miljoen keer bekeken.

In 2016 blijft Mafe hard aan de weg timmeren en maakt hij gezamenlijk met ChildsPlay de zomeranthem voor reisorganisatie Totally Summer, waarmee hij in de voetsporen treedt van artiesten als Mr. Polska en Kraantje Pappie. Vlak hierna verschijnt zijn debuutsingle “Niet Van Mij Alleen”, met een gastbijdrage van rapper BOEF en een productie van Jack Shirak. De bijbehorende clip loopt inmiddels tegen de miljoen views aan.

Tweets

Tips

zondag 29 april

Birds of Chicago

Voormalig frontvrouw van Po' Girl
vrijdag 22 december

RGB Disco XXL

Christmas Edition
zaterdag 7 april

Memphis Maniacs

Clubtour 2018
donderdag 30 november

Big One

The European Pink Floyd Show
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren