24 april 2019

[UITVERKOCHT]
Rowwen Hèze

Voorwaartsch Clubtoer
archief
Dialect
Open 20:00 / Aanvang 21:00
Voorverkoop 25 euro

Na het snelle uitverkopen van het concert op donderdag 25 april voegen we deze extra show toe op woensdag 24 april!

Rowwen Hèze komt terug naar Venlo! De band uit Horst America wist Grenswerk in 2015 al eens binnen recordtijd uit te verkopen. Ook speelde de band in 2016 op Grenswerk Open Air in de De Doolhof in Tegelen.

Wie kent Rowwen Hèze nou niet? De naam van deze Americanen is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar te vinden in theaters, feesttenten, clubs en op festivals. En natuurlijk het jaarlijkse Slotconcert in Horst America. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven. Grote onderwerpen als de liefde en de dood, teruggebracht tot het kleine van het dorp.

Een optreden in de clubs wordt gekenmerkt door zweet, bier en een zingende, hossende menigte. Lekker meezingen met ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer ‘n stap dichterbij.

Jack Poels over de Voorwaartsch Clubtour:

‘Als ik Rowwen Hèze echt wil huure kom ik wal nar ’n club’. Dat zei mijn verzekeringsman ooit. En ik snapte hem wel. In ’n popzaal mag het allemaal iets losser, het hoeft even niet ’n zwaar geoliede machine te zijn. Als ’n festival of ’n feesttent de snelweg is, dan is de club de toeristische route. Als ‘n fijne wandeling over onze favoriete landweg aan het begin van het jaar. Langs liedjes van vroeger, maar ook nieuw werk van ons album dat in april verschijnt; voorwaartsch! Om uiteindelijk toch weer in de kroeg te belanden waar het dak er weer afgaat. Zul je altijd zien.

Tweets

Tips

zaterdag 20 april

Kasalla

Rudeldiere Tour 2024
zaterdag 9 september

Janse Bagge Bend

afgelast
zaterdag 30 september

Geannuleerd - The Yardbirds

afgelast
donderdag 28 september

Strike Anywhere

Nightmares of The West Tour
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden