01 augustus 2020

[UITVERKOCHT] Roxeanne Hazes

We Kunnen Weer!
archief
Pop
Open 19:30 / Aanvang 20:00
Voorverkoop 15 euro

Let op: dit concert is uitverkocht. We hebben een extra concert toegevoegd om 22:00 deze dag. Kaarten voor het extra concert zijn te krijgen via deze link.

De carrière van Roxeanne Hazes begon op veertienjarige leeftijd. Middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten verblijdde ze Nederland en België met haar vaders muziek. Maar na tien jaar begon het te kriebelen en zocht ze een nieuwe uitdaging en uitlaatklep.

Verloofd, moeder en in een compleet andere fase van haar leven werkt Roxeanne Hazes inmiddels aan haar tweede album. De eerste resultaten zijn de nieuwe single Kapot en voorgangers Mama Was Een Klootzak en Bonnie & Clyde. “Moeder worden maakt me in bepaalde opzichten soft; ik word blij van verliefde mensen. Maar ik zal altijd een bepaalde boosheid en ‘fuck you’ naar het verleden houden. Dat blijf ik van me af schrijven. Ten opzichte van een aantal jaar geleden ben ik nog meer mezelf. Ik ben comfortabel in mijn kwetsbaarheid en durf hardop te zeggen ‘Ik hou van jou’. Maar ik zal altijd die melancholie in me houden. Dat zal in mijn Hazes-DNA zitten. Laat mij daar af en toe maar in zwelgen.”

Grenswerk gaat weer open voor een reeks concerten. We hebben ruim opgezette tweezits-plekken in onze zaal gecreëerd, waar je kunt genieten van hele gave en intieme shows samen met een buddy. Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert slechts 80 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. Voor meer informatie zie www.grenswerk.nl/wekunnenweer.

Tweets

Tips

zaterdag 2 oktober

Mamas Gun

donderdag 19 augustus

S10

Albumtour
donderdag 28 oktober

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
zondag 5 december

Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden