09 maart 2024

Roxeanne Hazes

+ Sophia
archief
Nederpop
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 26 euro

Ruim zes jaar na haar debuut brengt Roxeanne Hazes op 13 oktober haar langverwachte nieuwe album uit. De nieuwe plaat heet ‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’ en telt vijftien nummers. Met dit album en haar vaste band trekt Roxeanne het land in. Op zaterdag 9 maart staat ze weer in Grenswerk!

In 2017 verscheen het debuutalbum van Roxeanne Hazes. Met ‘In Mijn Bloed’ sloeg ze een nieuwe richting in. Ze won hier een Edison voor en trad op tijdens diverse tours en op festivals door het hele land. In het afgelopen jaar nam Roxeanne Hazes deel aan het muziekprogramma ‘Beste Zangers’, waarin ze indruk maakte met haar vertolkingen en onder andere scoorde met haar bewerking van het nummer ‘Vannacht’ van Blanks. Haar samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Donnie, getiteld ‘Der Af (Oya Lé Lé)’, is inmiddels zeven miljoen keer beluisterd.

 

‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’ is een hoopvol album waarin de afgelopen jaren worden bezongen. “Dit album is echt een weerspiegeling van al die hoogte- en dieptepunten. De clichés zoals ‘een album als dagboek en therapie’ zijn in dit geval helemaal van toepassing. Ik zing over liefde, maar ook over afscheid nemen. Er zijn nummers over vriendschap, angsten, ontsnapping, zelfontdekking en nog veel meer. Ik maak een album in eerste instantie voor mezelf, maar ik hoop nu vooral dat anderen er kracht, herkenning en plezier uit kunnen halen.”

𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁: 𝗦𝗼𝗽𝗵𝗶𝗮

In december 2023 bracht Sophia haar eerste EP uit, getitled ‘Under The Blood Moon’. Ze heeft haar muzikale horizon inmiddels verbreed met Engelstalige pop-meets-singer-songwriterliedjes.

Haar belangrijkste inspiratiebronnen zijn artiesten als Taylor Swift, Billie Eilish, Harry Styles, Fleetwood Mac en Noah Cyrus. De EP werd al voorafgegaan door de release van singles als ‘Midnight’ en ‘Lalaland’, waarvoor Sophia samengewerkt heeft met haar vaste producer Arno Krabman. De meeste nummers zijn met haar vaste bandleden geschreven tijdens hun gezamenlijke trips naar Frankrijk. Vier jaar na haar winst bij de finale van The Voice of Holland heeft Sophia haar eigen muzikale stem gevonden.

Tips

zaterdag 9 november

Damian Wilson

Are We There Yet? - A Family Roadtrip
uitverkocht
zaterdag 20 april

Kasalla

Rudeldiere Tour 2024
donderdag 23 mei

Nevenproject

met o.a. Jack Poels (Rowwen Hèze)
vrijdag 19 april

Matt Perriment

+ Dreamer
presented by Call It What You Want
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden