10 maart 2018

Roxeanne Hazes

+ Cookhouse
archief
Pop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 14 euro
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 16 euro

20:00 deuren open
20:30 Cookhouse
21:30 Roxeanne Hazes

Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum ‘In Mijn Bloed’ (gereleased op Topnotch!) is het hard gegaan voor Roxeanne Hazes. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band twaalf prachtige clubtour-shows. Het album ‘In Mijn Bloed’ werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views.

Roxeanne: “Deze geweldige tour smaakt naar meer. Mijn eigen nummers spelen met deze jongens is een droom die uitkomt. De prachtige reacties uit het publiek en mooie gesprekken met de fans na afloop, zijn hartverwarmend. Ik ben zo trots op hoe we de studio-liedjes naar het podium hebben vertaald en kan niet wachten om in het voorjaar nog verder uit te pakken.”

Facebook
Instagram
Spotify

Support deze avond komt van Cookhouse. Afgelopen jaar ging het hard met de Haagse band Cookhouse. Waar de 2 muzikale broers vorig jaar de band vormden en nieuwe muziek schreef, stonden ze afgelopen najaar in de top 10 van meest geboekte bands van de Popronde 2017. De muziek is een mix van pop met invloeden van folk, country, funk, blues en wereld muziek.

Tweets

Tips

vrijdag 14 juni

Bob Wayne

zaterdag 9 november

Damian Wilson

Are We There Yet? - A Family Roadtrip
donderdag 28 november

Bizkit Park

vrijdag 15 november

Elmer

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden