12 april 2024

Ruben Hein

in de Joriskerk
archief
Pop
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 21 euro

Pianist, zanger en fervent vogelaar, Ruben Hein (1982) wordt alom geroemd om zijn karakteristieke, warme stem, eigenzinnige pianospel en soulvolle popsongs. Hein’s debuutalbum ‘Loose Fit’ bracht hij in 2010 uit en sindsdien toert hij met zijn eigen muziek en speelt hij in binnen- en buitenland.

Bij het grote publiek werd Ruben bekend door zijn muzikale bijdrage in het programma “Linda’s Zomerweek” (2013/2014) met presentatrice Linda de Mol. In 2018 won hij het televisieprogramma Wie Is de Mol, waar hij nationale bekendheid mee verwierf.

In zijn meest recente album genaamd ‘Leveller’, dat voorjaar 2023 uitgekomen is, richt Ruben zich weer even op zijn eigen staat van zijn en hoe zijn levensvragen zich verhouden tot de natuur en het dierenrijk. Is het muzikanten bestaan nog wel voor mij weggelegd, na alle veranderingen van de afgelopen jaren? En wie ben ik nu eigenlijk op dit moment?

Alle vragen in zijn hoofd schrijft hij in korte tijd van zich af, waarbij de antwoorden andermaal in een alternatief popgeluid zijn gehuld.

Tweets

Tips

zaterdag 26 oktober

Van Dik Hout

30 Jaar 'Stil In Mij'
zaterdag 30 november

De Donkere Dagen

Whispering Sons + The Bony King of Nowhere + Morpheus
+ Marathon + more TBA
uitverkocht
vrijdag 18 oktober

Edwin Evers Band

presenteert 80's & 90's Tour
uitverkocht
donderdag 3 oktober

The Three Degrees

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden