03 juni 2017

RUIS Club Night
w/ Marcel Fengler (DE)

Mark Broom (UK) + Sandrien + JP Enfant + The Flexican
archief
Techno & House & Hiphop
Open 23:00 / Einde 06:00
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 15 euro

RUIS Festival gaat helaas niet door op Greenport. Enkele boekingen waren echter te mooi om waar te zijn en daarom laten we die alsnog naar Venlo komen. In plaats van buiten in de wildernis gaan we dus een keiharde clubnacht doen in Grenswerk… Crème de la crème Marcel Fengler, Mark Broom, Sandrien, JP Enfant en The Flexican komen alsnog naar Venlo op zaterdag 3 juni! Alle RUIS kaartkopers hebben een mail ontvangen hierover. Deze tickets blijven uiteraard gewoon geldig voor deze avond. De resterende kaarten voor deze avond zijn te krijgen via deze website.

Marcel Fengler (Ostgut Ton / DE)
Marcel Fengler is een van de meest gerespecteerde dj’s uit de Berghain stal. Fengler brengt zijn werk uit op Ostgut Ton, het label waar onder andere Simian Mobile Disco, André Galluzzi, Ben Klock, Len Faki en Marcel Dettmann resideren.

Mark Broom (UK)
Sinds het begin van de jaren negentig is Mark Broom, geboren in East London, altijd een naam geweest binnen de Britse elektronische muziekscene. Hij heeft o.a. werk uitgebracht op labels zoals Mo-Wax, Warp, R&S, Soma, Ifach, Plink Plonk en Bpitch Control.

Sandrien
Hoewel ze het waarschijnlijk nooit zelf zou zeggen, is Sandrien een van de beste techno DJ’s van Amsterdam. Als voormalig resident van TrouwAmsterdam is ze uitgegroeid van lokale favoriet tot internationale ambassadeur voor de Nederlandse techno scene.

JP Enfant
De muzikale filosofie van JP Enfant is net zo duidelijk als zijn DJ-sets. Deze Amsterdammer is hard op weg in de techno door zijn werk als DJ, producer, promotor en label manager.

The Flexican
Thomás Goethals, beter bekend als The Flexican, werd in 1983 geboren in Mexico City. Hij groeide op met allerlei soorten muziekgenres om zich heen, van latin tot rock. Over de jaren heen heeft The Flexican zijn stijl, het combineren van hiphop en house met vele andere elektronische muziekstijlen, geperfectioneerd.

Tweets

Tips

zaterdag 6 oktober

Hundred Seventy Split (UK)

Voormalig leden Ten Years After
zaterdag 8 december

Johan

JHN na negen jaar terug met nieuwe album
vrijdag 16 november

Young Gun Silver Fox

Albumtour 'AM Waves'
vrijdag 14 december

Delinquent Habits

Latino Hiphop legends
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden