12 juni 2019

Rumours

A Fleetwood Mac Tribute
Laatste tickets!
archief
Tribute
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 25 euro
Deurverkoop 27,50 euro

Tribute band Rumours (uit Atlanta!) staat bekend als dé Fleetwood Mac tributeband. De groep treedt al jaren succesvol op in verschillende landen, waar de bandleden vaak in een uitverkochte zaal staan. Op 12 juni 2019 spelen ze in Grenswerk. Hier zullen ze de legendarische hits van Fleetwood Mac ten gehore brengen. Fleetwood Mac heeft sinds de oprichting in 1967 talloze hits gescoord. ‘Go Your Own Way’, ‘Little Lies’ en ‘Don’t Stop’ zijn een paar van de grootse collectie succesvolle nummers. Het bekendste en meest succesvolle album van de band heet ‘Rumours‘, waar deze tributeband dan ook naar vernoemd is.

Deze tribute-act snapt dat de iconische Fleetwood Mac-nummers het beste tot hun recht komen met een flinke dosis passie. De band komt dan ook akelig dicht in de buurt van het echte werk! Rumours is vastbesloten om de muziek van deze legendarische band springlevend te houden.

Rumours bestaat uit Mekenzie Jackson (lead zang), Doug Easterly (lead en backing zang, gitaar, percussie), Alex Thrift (lead gitaar), Adrienne Cottrell (keyboards, lead en backing zang), Nick Whitson (bas) and Daniel Morrison (drums).

Tweets

Tips

zaterdag 1 oktober

Nifra b2b Fisherman OTC

Airwalk presents
vrijdag 14 oktober

Pink Project

presents Animals & Wish You Were Here
zaterdag 17 december

Weihnachtsfest mit Heino

in de Maaspoort
vrijdag 28 oktober

[UITVERKOCHT] De Dijk

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden