01 november 2020

[GEANNULEERD] Score Jazz Orchestra
in de Maaspoort

Hermine Deurloo + Tessa Kersten + Sam Teeuwen
archief
Big Band Jazz / De Maaspoort Theater & Events
Open 14:30 / Aanvang 15:00
Voorverkoop 12,50 euro
Deurverkoop 15 euro

Vanwege de nieuwe, aangescherpte maatregelen is deze show geannuleerd. We zullen kaartkopers zo snel mogelijk per mail informeren hierover en de tickets refunden.

Dit concert is verplaatst naar de grote zaal van Theater de Maaspoort. Vanwege de omvang van het Score Jazz Orchestra is het niet mogelijk om op het Grenswerk-podium anderhalve meter afstand te bewaren. In de Maaspoort kan dat wel.

De solisten voor deze avond zijn Hermine Deurloo (mondharmonica) + Tessa Kersten + Sam Teeuwen. Hermine Deurloo is een Nederlands mondharmonicaspeler en saxofonist en speelt moderne jazz. In 2018 won ze de Bernie Bray Harmonica Player of the Year Award.

Score Jazz Orchestra onderscheidt zich van andere muziekgezelschappen door op projectbasis te werken en in enkele weken tijd een avond/middag-vullend programma in te studeren. In beginsel wordt twee keer per jaar een project uitgevoerd. Hierbij staan de muzikale roots van het orkest centraal: het brede spectrum van jazz en verwante muzieksoorten. De voorbereiding beoogt een gedegen interpretatie van de gekozen stukken. De afronding bestaat uit een weekend met twee uitvoeringen. Het streven is om ieder project een (inter)nationaal bekende professionele solist uit te nodigen.

Tips

donderdag 12 september

Ten Years After

donderdag 25 juli

Noi!se

+ The Young Ones
donderdag 3 oktober

The Three Degrees

zondag 9 februari

The Bootleg Beatles

Celebrating The Fab Four on Film
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden